2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

torstai 4. kesäkuuta 2015

Kiire kiire

Elämä tuntuu kovin hektiseltä just nyt. Viikot lentävät ja miljoona muistutusta piippaa puhelimessa.
Tapetteja. laattoja ja laminaatteja pitäisi alkaa pikku hiljaa katsella sillä silmällä.

Odotan viikonloppua ja toivon, että vihdoin ehtisin rauhassa nyppiä rikkaruohoja trekolista.
Syreenit ovat kukkimaisillaan, samoin omenapuut.

Toivon jokaiselle rauhaa ja omaa aikaa tulevalle viikonlopulle!

10 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Kiireviikot ovat tuttuja juu, syy vain vaihtelee. Meilläpäin ei vielä syreenit noin pitkällä ole, mutta omppupuut aukaisevat kohta kukkansa.

Riitta Jylhä kirjoitti...

Mitenkä se kiire sattuukaan juuri kevääseen? Tuntuu, että tunnit ei riitä.
Tänään kuvasin eilen auenneita omenapuunkukkia ja syreeneissäkin on ekat kukat tertuissa auenneet.
Rauhallista viikonloppua!

intopii kirjoitti...

Kiitos, Tiina, toivotuksista. JUURI noita kaipaan nyt. Samoin sinä, ilmeisesti... Voimia, malttia ja kärsivällisyyttä sinne, tapettimaailma voi olla paaaaaljon pahempi kuin suurinkaan puutarhamyymälä. Luota intuitioon, se vie pitkälle. Iloa ja rauhaa viikonloppuusi!

Riina kirjoitti...

Juuri tuota rauhaa ja omaa aikaa minäkin kaipaan tälle viikonlopulle. Sitä että saa vaikka vaan kitkeä ja unohtaa kaiken muun.
Oikein hyvää viikonloppua ja voimia raksalle ja kaikkeen muuhunkin!

Airisrannan Päivi kirjoitti...

Myös täällä omenapuut ovat jo aukaisseet suloiset kukkansa, ja syreenit varmaan näillä hetkillä. Voiko ihanampaa ollakaan!

Toivottavasti ehdit nauttia alkukesän kauneudesta kiireistäsi huolimatta!

Sametti Hortensia kirjoitti...

Voimia kiireisiin ja stressiin, ei ole varmasti helppoa. Toivottavasti saat viikonloppuna lepo- (ja kitkentä)hetken. Ihana sana muuten tuo trekoli! Onko se porin murretta :)

Saila kirjoitti...

Voi että. Nyt saisi aika kulua hitaammin, toivon, että mikään ei menisi sivu suun puutarhassa - meiltä keneltäkään. Syreenit saisivat avautua hitaasti parin viikon kuluessa ja sitten kukkia kolme viikkoa, eikö niin ;-)
Antoisia puutarhassa möyrimispäiviä!

Kivipellon Saila kirjoitti...

Kiitos! sitä samaa Sinullekin! Samanlaisin toivein olen tässä viime aikoina vaellellut, sormet syhynneet puutarhan suuntaan ja jalat vieneet toiseen suuntaan. Lauantaina on vielä ohjelmaa ja sunnuntaina en mene pihasta minnekään vaikka väkisin vietäisiin ja vaikka tulisi kiviä taivaalta! Ihanaa viikonloppua Sinullekin!

pioni kirjoitti...

Meillä tämä viikonloppu on ollut yhtä hulinaa, miehen veli tyttöystävänsä kanssa oli käymässä ja siskon lapset hoidossa;) Mutta joskus näinkin, sitten taas talo hiljenee vähän...

Tiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :)