2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Suojelusenkeleitä matkassa

Aamun työmatka katkesi rytisten.
Enkeleitä oli matkassa, kukaan ei loukannut pahemmin.
Mun perään ajanut ehti Luojan kiitos väistää ja osui vaan tuohon takakulmaan, muuten ei tosta mun kotterosta olis välttämättä ollut kovin paljon jäljellä.
Niskat retkahti, päätä särkee ja turvavyön painaumien jäljiltä on aika moukaroitu olo.
Säikähdyksellä selvittiin ja peltiä saa aina uutta.

Ajakaahan varovasti, hirvet ovat säikyllä päällä, kun niitä tuolla metsissä jahdataan!

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kannattaa pitää ne turvavälit !

pioni kirjoitti...

Huh, onneksi selvisitte kaikki säikähdyksellä tai pienin vammoin!
Peltiä tosiaan saa kaupasta lisää.

Riina kirjoitti...

Onneksi on suojelusenkeleitä!
Hyvä ettei käynnyt pahemmin. Toipumista <3

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi ei käynyt pahemmin ja onneksi oli enkeli matkassa! Toivottavasti toivut pian!

terveisin

Kivipellon Saila

Tiina kirjoitti...

Anonyymi: Totta.

Pioni: Näinpä!

Riina: Sanos muuta. Kiitos <3

Reeta kirjoitti...

Voi ei!!! Onneks oot kunnossa. Toivottavasti muutkin kolaroineet pääsevät vähin vammoin. Parantumista ja toivotaan ettei tuu mitään jälkioireita. Peltiä tosiaan saa uutta!

Tiina kirjoitti...

Kivipellon Saila: Niinpä! Kiitos <3

Reeta: Kukaan ei loukannut mitenkään vakavasti onneksi. Vähän on pöllähtänyt olo, mutta toivottavasti se tästä :)

Maria kirjoitti...

Oi kauhistus, pahaa jälkeä mutta onneksi ei ihmisille sattunut pahempaa! Muistutus siitä, että erityisen tarkkana pitää olla tähän aikaan vuodesta hirvivaarapätkillä. Onneksi olet kunnossa!

Tiina kirjoitti...

Kyllä tää oli aikamoinen muistutus siitä, miten hiuskarvan varassa voi joskus olla elämä. Onneksi selvittiin säikähdyksellä.

Suvikummun Marja kirjoitti...

Hui, sinäkin olit siinä rytäkässä mukana! Radiossa siitä ketjukolarista aamulla mainittiin. Kyllä tulee kasitien remontti tarpeeseen, isot liikennemärät on sillä tiellä ja ne turvavälitkin aina tahtoo kutistua.....
Onneksi kaikki selvisivät lähes säikähdyksellä!
Huono oli tämä keskiviikko, toinenkin kolari oli täällä Rauman kohdalla aamupäivällä, siinäkään ei onneksi kukaan loukkaantunut ilmeisesti kovin pahoin!

Suvikummun Marja kirjoitti...

.. siis liikennemäärät.....

Maarit kirjoitti...

Onneksi oli vain peltivaurioita! Varovaisuutta!

Tiina kirjoitti...

Suvikummun Marja: Joo, luin siitä netistä. Itse asiassa Tilannehuoneen mukaan tänään on ollut aika monta tieliikenneonnettomuutta eripuolilla maakuntaa. Turvavälejä on hankala pitää ja liikennemäärät on tosiaan aika hurjat. Monissa risteyksissä olisi hyvä olla valot tai ympyrä, että sivuteiltä pääsisi liittymään kohtuullisessa ajassa päätien letkaan.

Maarit: Niinpä, onni onnettomuudessa!

Anu K kirjoitti...

Voi surku, tai siis hyvä, että kuitenkin autovahingolla selvittiin. Voi, että, oon nyt kuullu lähipiiristä ikäviä auto-onnettomuuksia. Ajellaan turvallisesti!

Tiina kirjoitti...

Anu K: Joo, onneksi näin. Ainekset oli paljon pahempaan. Pimeys, hirvet, peurat ja kohta myös liukkaus ja lumi. Turvallisia ajokilometrejä sinne myös!

Maria K kirjoitti...

Huh mikä rytinä. Onneksi pienillä vammoilla selvisitte.

Tuitiina kirjoitti...

Onneksi vain peltivaurioita! Liukkauttakin voi olla, meillä nyt pakkasta -3C, mutta onneksi on kuivat tiet. Enkeleitä matkaan jatkossakin, meille kaikille <3

Minna-Liisa S kirjoitti...

Hui. Onneksi ei käynyt pahemmin! Todellakin suojelusenkeleitä matkassa. Toivottavasti moukaroitu olosi alkaa helpottaa.

Tiina kirjoitti...

Maria K: Niinpä <3

Tuitiina: Joo, nyt alkaa nuo liukkaatkin taas olla ajankohtaisia ainakin aamuisin. Enkeleitä <3

Minna-Liisa S: Niin oli <3 Kai tämä tästä pikkuhiljaa vetreytyy :)

Cheri kirjoitti...

Voi hurja! Onneksi sinulla on ammattitaitoinen suojelusenkeli. Olen ollut pari kertaa onnettomuudessa ja tiedän lamauttavan tunteen, joka joskus on ilmennyt kokovartalotärinänä ja hämmennyksen, ettei käynytkään kuinkaan. Kai kävit näyttämässä niskasi lääkärille? Peltiä saa aina uutta, ihmisen osia on vaikeampi korjata.

Tiina kirjoitti...

Sama tärinä iski mulle, kun tajusin mitä oli tapahtunut eikä siitä meinannut tulla millään loppua ennen kuin vasta paljon myöhemmin ambulanssissa. Mut vietiin ensiapuun ja niska on tutkittu.

Sametti Hortensia kirjoitti...

Hui miten pelottavaa! Voi onneksi onneksi Sinulle ei käynyt pahemmin, vaikka onhan tuokin jo liikaa. Toivottavasti kivut helpottavat pian. Nuo jahdit voisi pikku hiljaa lopettaa, vaarantavat turhaan tieturvallisuuden.

Intianminttu kirjoitti...

Hui kauhistus, mitä on tapahtunut! Nuo tilanteet tulevat eteen niin yllättäen, että reagointiaikaa ei useimmiten jää oikeastaan yhtään. Onneksi olet turvassa ja niskakin tsekattu, peltiä saa uutta.

Tiina kirjoitti...

Sametti Hortensia: Sanopa muuta <3 Nyt tuntuu ainakin hetkellisesti jo paremmalta, toivottavasti ei tule mitään takapakkia niskojen kanssa.

Intianminttu: Jooh... :/ On ihme, ettei kenellekään käynyt pahemmin.