2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Takaisin satulaan

Tällaisissa tunnelmissa täällä ollaan menty reilu kuukausi :)
Takaisin satulaan 15 vuoden tauon jälkeen.
Ja hmm... ilman kuumemittariakin voin todeta, että kuume on jonkin verran koholla...
Tänään alla uusi tuttavuus irlannincobruuna Hemppa.

IIHAHAAA!!!

13 kommenttia:

Katja Lammi kirjoitti...

Hienoa Tiina!! Peukutan kovasti :)

jori kirjoitti...

Ihhahhaa - ihanaa =) Nyt hevoskuume tuntuu leviävän vähän suunnalla jos toisellakin. Pitäisköhän itsekin koittaa 20 vuoden tauon jälkeen =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kaunis hevonen, ei ihme, että kuume nousee ;) . Ja toi sun ilme.....

Päksy

Tiina kirjoitti...

Katja: Niin mäkin! :D

Jori: Niinkö? :) Joo, suosittelen. Ei muuta ku ratsaille! :)

Päksy: :) Niinpä...

Saila kirjoitti...

Voi että, varmaan mahtavaa! Mullakin tuo on entinen harrastus, mutta en ole säännöllisesti ratsastanut 15 vuoteen minäkään. Olis tosi kiva aloittaa taas, se vaatisi kyllä asumista samassa paikassa että voisi käydä sännöllisesti...

Cheri kirjoitti...

Ihahaa, ihanaa! Minulla on tosi kauan edellisestä ratsatuskerrasta ja vaikka äsken olisikin ollut tilaisuus kokeilla taitoja, en arvannut lähteä maastoratsastukselle. Ajattelin, että olisi epäreilua heppaa kohtaan :)

Tiina kirjoitti...

Saila: Kieltämättä juu :) Tosin sen eron siihen 15 vuoden takaiseen Tiinaan kyllä huomaa, olen tullut paljon varovaisemmaksi. Sun täytyy hankkia oma polle sinne ;)

Cheri: No voi, olisit mennyt vaan :)

Susanna kirjoitti...

Aikuisena satulaan kapuaminen on niin erilaista kuin nuorempana. Omalla kohdalla aikuisiällä sattunut sairaalakeikan aiheuttanut ilmalento on hillinnyt heppakuumetta varsin tehokkaasti. Mutta siltikin silloin tällöin löydän itseni pollen selästä, on se vaan kivaa :)

Tiina kirjoitti...

Joo, kyllä sitä on aika paljon varovaisempi kuin silloin. Ja tuntuu, että sillon muksuna sopi sinne selkäänkin jotenkin paljon paremmin :D Voi ei, tollasta ilmalentoa ei kyllä toivo kenellekään. Multa irtosi eilisellä tunnilla toinen jalustin, kun hevonen laukkasi. Yritin siinä sitten roikkua, onneksi en pudonnut ja sain pollenkin pysähtymään.

Sametti Hortensia kirjoitti...

Kiva kun olet löytänyt uudestaan harrastuksen! Tuo ilmeesi on tosiaan suloinen, ihana. Mä pelkään heppoja, asutaan tallin vieressä ja välillä hevoset kirkuu laitumella! En oikeasti tiennyt, että ne osaa pitää sellaista meteliä, hih. Olehan varovainen siellä satulassa :)

Tiina kirjoitti...

Heh :) Ne vaan kommunikoi keskenään, välillä tosi kimakallakin äänellä. Turvallisuus ennen kaikkea juu :)

Maarit kirjoitti...

Ratsastus on hieno harrastus. Minulla taitaa olla jo kymmenkunta vuotta edellisestä kerrasta=) Joskus nuorempana omistin ratsunkin, mutta nyt ei taitaisi jalka enään taipua, että selkään pääsisi. Onnea harrastuksellesi!

Tiina kirjoitti...

Ei muuta ku yrittämään vaan, sillä se selviää ;) Kiitos, tykkään kyllä kovasti :)