2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tunnustus ja kaffettelua

Sadulta Sadun parvekepuutarha -blogista sain tämän tunnustuksen, kiitos kovasti! 

Pioni puolestaan kutsui minut kaffeelle.
Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen äärellä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.

1.Mikä on sisustustyylisi?
Sekoitus sitä sun tätä.2.Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
Olohuoneeseen.


3.Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Luomuruokaan.


4.Mihin käytät paljon rahaa? 
Elämiseen yleensä. Se on aivan liian kallista. Hyvänä kakkosena tulee puutarha ja erityisesti kasvit. En ymmärrä mistä se raha näihin hankintoihin oikein irtoaa kesäisin, ehkä en syö juurikaan silloin?


.Mistä onnesta unelmoit?
Edelliseen kohtaan viitaten haluaisin saada sellaisen balanssin elämään, ettei jatkuvasti tarvitsisi miettiä, riittävätkö rahat. Ehkä pieni lottovoitto jonain lauantai-iltana? ;)

6.Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Sairastuminen tai kuolema lähipiirissä.

7.Missä asiassa olet tunnollisin?
Työasioissa. Kaikki muu onkin sitten juosten kustu. No ei sunkaan ;)

8.Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Inhimilliset virheet pitäisi ylipäätään antaa anteeksi. Jokainen tekee virheitä. Ja mitä se vihanpito hyödyttää yhtään ketään. Ihmiset ovat liian kovia ja ankaria toisilleen. Miksei voi vain ojentaa kättä, auttaa ylös ja sanoa rohkaisevasti "Ei se mitään. Tule, tehdään se yhdessä. Minä autan."

9.Mikä on naisen parhain ominaisuus?
10.Mikä on miehen parhain ominaisuus?
Jaah... Haluaisin, että ihmiset oppisivat olemaan lempeämpiä toisilleen ja itselleen. Elämän ei välttämättä tarvitse olla jatkuvaa suorittamista ja tehtävästä ja tilanteesta toiseen selviytymistä. Miehessä arvostan rehellisyyttä ja uskollisuutta, sitä että seisotaan sanojensa takana. Mies saa myös puhua sopivasti (en voi sietää jatkuvaa turhanpäiväistä papatusta) ja mielellään vähän pussatakin :) Samanlaiset arvot on myös aika tärkeä juttu, jos meinataan yhdessä elellä. Niin että esimerkiksi mun huushollissa ei voi asua, jos ei tykkää eläimistä kovasti paljon :)

Jaan tämän kaffetarjoilun eteenpäin
ja

Lupsakkaa sunnuntaiehtoota!

7 kommenttia:

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Mukavat kysymykset ja vastaukset, Tiina. Kiitos haasteesta. Yritän siihen vastailla. Viime aikoina en ole pahemmin kyllä ennättänyt koneelle. Painelen päivät pitkin metsiä Mikin kanssa ja illalla makaan puolikuolleena sohvalla.. ;O)

Maarit kirjoitti...

Hienoja vastauksia! Toi sun olkkari on niin kotoisan näköinen...tosi viihtyisä ja kaunis!

Tiina kirjoitti...

Kukkaiselämää: Kiva kuulla :) Yritä nyt ehtiä koneelle jossain välissä ;)

Maarit: Kiitos, Maarit :)

Reeta kirjoitti...

Oho tack :) "juosten kustu" -kirvoitti hymyt. Pitää kirjailla vastauksia jahka tässä joutaa.

Saga / Niittykulma kirjoitti...

Kiitos paljon kahvikutsusta. Yritän vastailla siihen lähiaikoina :)

Tiina kirjoitti...

Reeta: Kiva :D

Saga/Niittykulma: Ollos hyvä :) Vastauksia ootellen!

Sametti Hortensia kirjoitti...

Kiitos Tiina, olet ihana <3