2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kirjalahjoja

 ~ itselle ~

 Tilasin muutaman puutarhakirjan, kun sattui hyviä alekirjoja eteen plus tuo yksi must have.

 Tiina Koskimiehen kirjoittama ja Sanna Pelliccionin kuvittama Kaunokainen ja ilonpisara - Kotipihojemme kukkien kulttuurihistoriaa oli mulla taannoin lainassa ja ostin pois kuleksimasta, kun hintaa oli vaivaiset kuusi euroa. Tämä on ihana kirja, sisältää mielenkiintoista tietoa perinnekasveista.

 Else ja Vesa Leivon Tulppaanitarhan lumo on ollut pitkään haaveissa, en vain ole saanut aikaiseksi sitä hankkia. Nytpä on sitten sekin, yhdeksän euron alehinta ei tuntunut kovinkaan pahalta. Ennemmin tunnen huonoa omatuntoa siitä, että ostan jonkun vaivalla kirjoittaman kirjan pilkkahintaan.

Ja sitten tämä must have -tapaus. Saan ihailla kansikuvaa hetkisen, mutta sitten käärin sen lahjapaperiin ja avaan aattona. Silloin saan katsoa mitä kansien välistä löytyy :)

Nyt muutama Teneriffalta tuliaiseksi saatu tryffeli suuhun ja uusien kirjojen kera soffalle! :)

Kuullaan taas! :)

11 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hih minullakin on vielä tuo Lökar@knölar pysynyt kiinni, vaikka vaikeaa se on kyllä ollut;)

Saila kirjoitti...

Oi, tuo Lökar & knölar on tosi hyvä! Selailen sitä joka päivä, mutta se johtuu ihan vain työstäni, usko huviksesi ;-)
Ihanat kirjat, tuo kulttuurihistoriakirjahan vaikuttaa tosi kiinnostavalta! Miksi en ole tuohon törmännyt. Kiitos vinkistä!

annekatariina kirjoitti...

Vaikuttavat mielenkiintoisilta, pitääpäs laittaa nimet muistiin, jospa löytäisi nuo kirjat.

pioni kirjoitti...

Parasta onkin ostaa itse omat lahjakirjansa:)
Mullekin on tulossa kaksi puutarhakirjaa, toivottavasti ehtivät jouluksi!

Tiina kirjoitti...

Minna: Hyvä hyvä! :D Jouluna sitten!

Saila: Oijoi, uskoisko tuota ;) Tuo kulttuurihistoriakirja on pari vuotta vanha.

Annekatariina: Laitapa ihmeessä!

Pioni: Joo, saa varmasti sitä mitä haluaakin ;) Toivotaan, että postipoika on nopsa!

Maria kirjoitti...

Hyviä ja ihastuttavia kirjahankintoja! Mullakin on ollut jo muutaman vuoden perinteenä itse hankittu puutarhakirjajoululahja ja itse asiassa tein tilauksen tänäkin vuonna. Tosin Pentti Alangon Suomalainen ruusukirja ja Lotte Möllerin Ajatuksia puutarhasta on jo läpi koluttu, en malttanut odottaa aattoon. Nyt sitten ihmettelen aattona ankeaa jouluani :D

Seija kirjoitti...

Nyt on tilattuna Kaunokainen ja ilonpisara, kiitti vinkistä.

Tiina kirjoitti...

Maria:No voi ankeus. :D Ehkä pukki muistaa sua aattona...

Seija:Kiva! :) Nautinnollisia lukuhetkiä!

Johanna kirjoitti...

Voi ihanuutta! Tuo Kaunokainen ja ilonpisara täytyy saada! Pitäisikö sitten seurata esimerkkiä ja tilata... Tai odottaa hetki ja toivoa että lahjakontista löytyisi kirja, jota en tiennyt haluavani...

Rauhallista kirjajoulua!

Tiina kirjoitti...

Johanna: Toivotaan, että pukki on tuonut mieluisia kovia paketteja ;) Kiitos samoin sinne!

Riina kirjoitti...

En ole koskaan törmännyt tuohon Kaunokainen ja ilonpisara-kirjaan. Vaikutti todella mielenkiintoiselta! Kiitos vinkistä!