2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syyskuun eka
Lempeä syyskuun ensimmäinen.
Pannukakkua ja omenapiirakkaa.
Kiertelyä puutarhassa...


Värikästä syyskuuta!

11 kommenttia:

jori kirjoitti...

Kauniin täyteläistä tunnelmaa =) Ilmassa on selvästikin jo odotuksen tuntua.

Saila kirjoitti...

Samat sanat tänne, runsaasti kukkii sielläkin! Ooh mitä lehtien punaa, täällä ei ole vielä mittari päässyt niin alas että mitään syysvärejä olisi havaittavissa.
Dianan salaiset nauhat alkoivat kummasti kiinnostaa... hitsi, mulla oli vähän muuta ohjelmaa tälle illalle :-D

Tiina kirjoitti...

Jori: Ehkä hieman... Mutta nautiskelen näistä hetkistä nyt syyskuisessa puutarhassa :)

Saila: Ei täällä vielä juuri muut punerra kuin tuo idänvirpiangervo, joidenkin vaahteroiden ja pihlajien latvustot ja koivuissa hieman kellertävää. Suosittelen salaisia nauhoja! ;)

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Komeat salkoruusut. Syksyllä on toooosi paljon kaunista :)

annekatariina kirjoitti...

Vielä on kukkia sielläkin ja kauniita syksyn värejä.

Tiina kirjoitti...

Tylsä Mörökölli: Mä tykkään kans :) Syksy on täynnä lämpimiä värisävyjä.

Annekatariina: Ihmeen paljon löytyy kukkivaa, vaikka tuntuu, ettei puutarhassa enää mikään kuki.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania hortensian kukkia. Nuorena tyttönä ajattelin että hortensiat on vanhojen piikojen kukkia(2 ilkeää vanhapiikatätiä jotka ostivat aina sinisiä hortensioita) ja en tule milloinkaan niitä hankkimmaan mutta kuinkas kävikään. Ihana tuo herkkä punaisen sävy. Syksy on muutenkin ihanaa aikaa, olen syksyn lapsi itsekin, johtuneeko siitä, ihanat värit luonnossa ja taivaalla, kuvattavaa olisi vaikka kuinka paljon ja nuo perunat. Tänä vuonna on ollut minulla perunoiden ja härkäpapujen vuosi. Tilasin Hyötykasviyhdistykseltä vanhojen perunoiden mukuloita ja nyt ne nostin ennen sateen alkua maasta. Voi sitä kauneuden määrää! Voi kuinka paljon säilytettävää vanhoissa lajikkeissa olisikaan, vaikka sato ei aina ole niin huikea, mutta värit, muodot ja taudinkestävyydet ovat aivan omaa luokkaansa.

Ihania kuvia!

terveisin

Syksynlapsi Saila III-vyöhykkeeltä

Anonyymi kirjoitti...

Vielä vähän...meillä täällä Tampereen seudulla idänvirpiangervo tunnetaan paremmin nimellä pireeni, onko tätä nimeä muualla käytössä? Sen ruska on tosi kaunis, kuin tulenlieska.

terveisin

Saila

Tiina kirjoitti...

Voi ei, mitä vanhoja piikoja! Onneksi et sitten kumminkaan kokonaan hylännyt hortensioita ;) Pireeni-nimitystä ei ainakaan täällä päin käytetä tai ei ole mun korviini asti kantautunut.

pioni kirjoitti...

Näyttää kyllä jo syksyn väreiltä;)

Tiina kirjoitti...

Hmm... kieltämättä... :D