2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Rosariossa

 Kasvihuoneen takanurkalta käännytään rosarioon, jossa ruusut ovat täydessä kukassa. Tänä vuonna ei ole kirvoja kiusana ja sanomalehti-kuorikate -yhdistelmään olen enemmän kuin tyytyväinen varsinkin nyt, kun ei ole satanut moneen viikkoon. Ruusut ovat hyvinvoivia ja terveitä. Myös aitaa pitkin kiipeilevä ruosteviini (Vitis coignetiae) viihtyy lämpimällä paikalla. Rosarioprojekti on vielä kesken, palaan sen pariin toivottavasti piakkoin.

'Kronborg'


'Pink Pins'

 'Hobby''Baronesse'

Romanttista lauantai-iltaa!

16 kommenttia:

jori kirjoitti...

Romanttiselta näyttääkin =) Tuo rosario-ajatus kuulostaa kyllä yyber ihanalta =)

annekatariina kirjoitti...

Kauniita ruusuja. Minulla ei ole ruusuja puutarhassa, näistä tulee kyllä ikävä ruusupenkkiä!

Minna kirjoitti...

Ihanan kerrottu tuo viimeinen ruusu! Minullakin on paljon tuota sanomalehti/kuorikatetta ja näin kuivana kesänä tosi hyvä. Vielä on muut rikatkin pysyneet poissa, vain korte tunkee läpi.

Tiina kirjoitti...

Jori: Kiitos :) Ehkä rosario on teillä sit seuraava iso projekti? ;)

Annekatariina: Kiitos :) Paahan tehden ruusupenkki!

Minna: Eikö :) Juolavehnä on ainoa, mikä sieltä yrittää läpi, mutta sekin pysyy aisoissa. Joskus joudun nyhtämään jonkun sieltä täältä.

Saga kirjoitti...

Kauniita ruusuja. Niitäkin on niin monenlaisia, etten osaa edes suosikkiani valita.

Karolina kirjoitti...

Huikeaa! Minäkin haaveilen ruusutarhasta uuteen pihaamme... Perjantaina lähdemme pohjoisen porukalla Oulujoen taimustoon ihastelemaan ruusuja jotka viihtyvät täällä V vyöhykkeellä...
Millaisella paikalla sinulla on ruusut ja miten niitä hoitelet?

pioni kirjoitti...

Ah, ruusujen hurmaa!
Mun ruusutarhasta puuttuu enää sora, toivottavasti saan sitä piankoin. Mutta voi siellä jo istuskella, pöytä ja tuolit ovat paikoillaan;)

Tiina kirjoitti...

Saga: Kiitos :) Suosikkia on lähes mahdoton nimetä.

Karolina: Ruusut ovat aurinkoisessa paikassa enkä hoida niitä mitenkään paitsi keväällä leikkaan kuivat oksat pois. Hauskaa reissua teille!

Pioni: Mulla on tämä vielä aikalaillakin vaiheessa, lisää kuorikatetta pitää hommata ja jonkinlaisesta kivetystä käytävästäkin haaveilen. Ehkä myös tuolista ja pöydästä...

Susanna kirjoitti...

ihania ruusuja! Itsekin pientä ruusupenkkiä tänään tein, siitä se ruusuinnostus varmaan lähtee :)

Intianminttu kirjoitti...

Ihania kuvia, kovasti yritän nuuhkia, josko kuitenkin tuuli toisi tuoksun tännekin...

Maarit kirjoitti...

Ihania ruusuja. Minun ruusuihin olivat kirvat iskeneet, mutta vesisuihku tepsi ensi hoitona:)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kauniita ruusuja. Ruusujen vitsaus on ne kirvat tosiaan. Se on hienoa, jos olet saanut ne pysymään poissa.

Sametti Hortensia kirjoitti...

Upeat ruusut! Iloitsen samasta, että kirvat loistavat tänä vuonna poissaolollaan, yleensä niitä on pilvin pimein. Kasvaako sinulla rosariossa köynnösruusuja? Olisi niin upea tuota risuaitaa vasten!

Tiina kirjoitti...

Susanna: Kiitos :) Siitä se saattaa hyvinkin lähteä ;)

Intianminttu: Kiitti :) Nuuhnuuh!

Maarit: Eikös :) Oi ei, toivottavasti pysyvät nyt loitolla.

Kukkaiselämää: Kiitos! Joo, niitä taitaa yleensäkin olla tänä vuonna vähemmän kuin tavallisesti.

Sametti Hortensia: Ei ole köynnösruusuja rosariossa, haaveilen jonkinlaisesta kaariportista sisääntuloksi, siihen voisi köynnösruusun istuttaa.

Katja Lammi kirjoitti...

'Baronesse' on todella kaunis <3

Tiina kirjoitti...

Niin on! Ja ihan jokainen on talvehtinut erinomaisen hyvin!