2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

torstai 2. toukokuuta 2013

Lootusasentoon

 Koska krookukset edelleen antavat odotuttaa itseään, palataan hetkeksi takaisin sisätiloihin. Tähtipelargoni 'Lotusland' on täydessä kukassa.


 Ruokailuhuoneen ikkunalaudalla alkaa olla vähän ahdasta. Kurkut ja kesäkurpitsat kasvavat silmissä. Hollanninkurjenmiekankin voisi siirtää vaikka ulos.

 Esittelin tämän viimeksi 'Appleblossom Rosebudiksi', mutta se taitaakin olla 'Röd Mårbacka'. Messuilta ostetuissa pelargoneissa ei ollut nimilappuja, mitä suuresti ihmettelin. Kotona olin ehtinyt jo unohtaa, kumpi oli kumpi. Niillä oli nimittäin erikokoiset ruukut ja toinen taimikin oli hieman isokokoisempi. Varmistus asiaan saadaan sitten, kun tuo toinenkin messuostos intoutuu kukkimaan.


Lauantain lämpöä odotellen kivaa loppuviikkoa teille!

11 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Ihanat pelargonit <3 Mun appleblossomissa on vaalea pääväri, jossa hiukan hentoista vaaleanpunaista terälehtien reunoilla. Ja terälehtien tyvessä hentoista vihreää.

Kivaa loppuviikkoa sulle! :)

Saila kirjoitti...

Ihanaa kun uudet pelargonit kukkii! Mulla ei vielä uusin tulokas kuki, mutta vanhoista ainakin viisi, niin ihanaa ♥
Tää on NIIIIN parasta aikaa!
Toistanko itseäni?
Sanonko uudestaan?
Tää on NIIIIIIIIN parasta aikaa!
Vaan harmin harmitus kun krookukset ei vieläkään kuki, äh! No syksyn istutuksiin sulla on varmasti jo toimintasuunnitelma poikineen :-D

Cheri kirjoitti...

Sinulla on todella komeita taimia odottamassa. Sitä ämpöaaltoa täälläkin kovasti odotellaan, onneksi on aurinkoa, se innostaa kasvua.

Minna kirjoitti...

Todella kaunis tuo tähtipelargoniasi<3 Jäänkin odottelemaan lauantain lämpöä, nyt ulkona tuulee niin ettei haravoinnista tullut oikein mitään!

Tiina kirjoitti...

AnnaW: Kiitos :) Joo, niin niissä pitäis olla. Tuo on siis aika varmasti sitten 'Röd Mårbacka'.

Saila: Et ole varmaan ainoa, joka hokee tota samaa :) Kyllä krookukset varmasti viikonloppuna pamahtavat kukkaan! Ja koko ens viikoksi on luvattu LÄMMINTÄ!!!

Cheri: Kiitos :) Ens viikko on koko viikko lämmintä, jesjesjes!!!

Minna: Kiitos :) Siellä olis muuten tosi kiva ilma, mutta tuuli on pirun kylmä.

pirjo kirjoitti...

Onpas herttainen tuo ekan kuvan pelargonia:)

Tiina kirjoitti...

Se on aika söpöläinen kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

Intianminttu kirjoitti...

Ihanasti sulla jo osa pelakuista kukkii! Omat taimeni ovat jotenkin kärsivän näköisiä olohuoneessa. Taitaa olla niille liian pimeä paikka, mutta keittiön ikkunan edessä ovat kaikki taimet, sinne ei mahdu muuta. Toivotaan, että kelit äkkiä lämpeäisivät, jotta saisin pelakuut parvekkeelle ulkoilutukseen auringon lämpöön!

Terhi kirjoitti...

Yhdyn edellisiin kommentteihin ja ihmettelen että pelargoniasi jo kukkivat, etenkin messuostokset! Hommasin myös niitä appleblossomeita, ja taimet ovat likipitäen samankokoisia "naperoita" kuin ostaessakin... Taitaa olla valoa liian vähän. Mutoinkin näyttää jotenkin hitaalta tämänvuotinen pelargonien meno. Iskee ihan kateus kun katsoo hienoja kuvia! Ja todellakin, JEE tulee lämmintä!

Katja Lammi kirjoitti...

Tänä vuonna en olekaan itse kasvattanut pelargoneja,mutta pitää ehdottomasti ostaa ainakin vaaleanpunaisia Mårbackoja. Josko ottaisin ne talvisäilytykseen olohuoneeseen,kun autotallin puolella unohdan niiden talvikastelun...

Toivon mukaan säätiedotus pitää paikkansa :)

Tiina kirjoitti...

Intianminttu ja Terhi: Mulla on nämä messuilta ostetut lähteneet oikein hyvin kasvuun, ovat keittiön ikkunalla joka on kaikkein valoisin ikkuna meillä. Olohuoneen ikkunalla olevat Plantagenin pistokkaat ovat kasvaneet paaaaaljon hitaammin.

Katja: Ne ovat kyllä ihania :) Talvella pakkaan minäkin unohtamaan kellariin viedyt. Ei niitä muista, kun eivät ole koko ajan silmien alla.