2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

maanantai 11. helmikuuta 2013

Pesäkolossa oleilua

Päivät ovat hujahtaneet töissä, päivä- ja lumitöissä. Pienoinen väsymyskin on jostain hiipinyt. Ehkä kevätväsymystä :) Eikös sellaistakin ole?

Jotain valmistakin on sentään syntynyt. Nämä palmikkokuvioiset vanttuut olivatkin oikea työmaa. En ole varmaan koskaan kutonut ja purkanut, kutonut ja purkanut niin paljon kuin näitä tehdessäni. Ehkä laitan tämän mokailun väsymyksen piikkiin.


Poikkesin kirjakaupassa tänään, kun mulla oli tunti aikaa keskellä päivää. Siellä oli pilkkahintaan vaikka mitä alekirjoja, tein tällaisen löydön. Kjell Westön Halkeamia maksoi 4,95. Se on kokoelmia Westön kirjoituksia vuosilta 1986-2011.

Tuota lukiessa iski armoton väsymys. Pari tuntia siinä sitten menikin sikeässä unessa ja havahduin joskus puoli kahdeksan maissa todetakseni, että olen edelleen ihan kanttu vei. Suljin hetkeksi silmät ja aloin saman tien nähdä unia. Lopulta taistelin itseni ylös sohvalta mennäkseni - noh, lumitöihin.

Uneliasta maanantaita!

11 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Juu, väsyksissä ei kannata tehdä palmikkoneuleita :)
Itse olen nujertanut pipon kanssa muutaman illan, en millään saa sitä valmiiksi, kun sekoilen loppukavennuksen kanssa, plää... No, mä nyt olen muutenkin sellainen säheltäjä noitten käsitöiden kanssa.

Onkohan nuo Westön kirjoitukset niitä kolumnikirjoituksia eri lehtiin? Olen joskus niitä lueskellut ja tykkäsin!

Saila kirjoitti...

Jännä kuulla. Ja helpottavaakin, kun ilmeisesti en ole ainoa. Mullakin on ihan järkyttävä lamaannus-väsymys! Tuntuu, että pystyisi nukkumaan vuorokaudesta varmaan 15 tuntia, jos koettaisi.
Ihanat vanttuut! Väsymys varmaan vaikuttaa. Sekin joskus teettää virheitä, jos katsoo liian hyvä leffaa. Neuloessa on paras katsoa b-luokan elokuvia ;-)
Viimeksi aloin tehdä kaulahuivia, mutta kun en tiennyt, miltä langat näyttävät siinä, piti sekin työ aloittaa kolmeen kertaan ennen kuin löytyi sopiva leveys ja sellainen kuvio, missä langat ovat kivoimman näköiset. On tää joskus haastavaa, mut hei, se kasvattaa kärsivällisyyttä.

Tiina kirjoitti...

Iki-ihanat vanttuut <3 voi jospa minäkin oppisin vielä tässä elämässä kutomaan muutakin kuin ihan vain normivillasukkia ja -vanttuita ja kaulaliinoja, jotain haastavampaa.no, kyllä mulla sentään helmineule taittuu :D kevätväsy? Mulla on taas joku virtapiikki, tai ehkä se on tuo luontaistuotekaupan Pukka-tee,jota litkin joka päivä mukitolkulla,uplifting and refreshing :)
Kisu meni loukkuun ja on nyt sisällä lämpimässä :)

My life kirjoitti...

Kauniit lapaset teit! Minuakin väsyttää. Aamulla en meinannut millään jaksaa nousta. Mikkiäkin väsyttää. Vetelee sikeitä tuossa vieressäni nojatuolissa. Kevään odotuksen väsymystä...

Outi kirjoitti...

Väymystä ilmassa täälläkin! Ehkä se kevään odotus on jo niin kova ja sitten ulkona vaan sataa lisää lunta, eikä keväästä vielä tietoakaan. Mutta eihän vielä kuulu ollakkaan, nythän on vasta helmikuu =)

Tiina kirjoitti...

Eija: Juu, ne on niitä kolumneja!

Saila: Joo ja näköjään ei voi kuunnella edes musiikkia, jos yrittää väsyneenä vääntää palmikoita :P

Tiina: Kiitos :) Pitäskö munkin käydä hakemassa jotain energiateetä... Ihana kuulla, että sait kissan kiinni. Nyt voitte aloittaa toisiinne tutustumisen pikkuhiljaa :)

My life: Kiitos :) Joo, en tiedä mitä tää nyt on. Jotain ihan jäätävää uneliaisuutta. Muistini mukaan olen silti ollut enemmän väsynyt keväisin kuin syksyisin (nythän on jo kevät, köh...)

Outi: Saattaa olla sitäkin. Väsynyt odottamaan :P

Susanna kirjoitti...

Väsymystä on liikkeellä juu.

Onneksi ihanat tulppaanit ja esikot tuovat piristystä värikkäiden käsitöiden lisäksi :)

Cheri kirjoitti...

Kyllä nyt on tullut lumityökiintiö täyteen täälläkin. Ei kauheasti väsytä, mutta nukkuminenen on kivaa :)

Tiina kirjoitti...

Susanna: No niinpä! :)

Cheri: Nukkuminen on yksi lempiharrastukseni! :D Nyt riittäis kyllä jo lumen lapiointi vaikka mä en ehkä sais noin sanoa, täällä kun ollaan päästy lumen kanssa hyvin vähällä etelän ihmisiin verrattuna.

Katja Lammi kirjoitti...

Kyllä kuitenkin kannatti riistää ja kutoa uudelleen,koska lopputuloshan on oikein hyvä :)Tiina kirjoitti...

Kiitos :)