2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

maanantai 14. tammikuuta 2013

Puutarhabloggaajien kesätapaaminen


Heitin taannoin Marian blogin kommenttiboksissa ilmoille ajatuksen kesätreffeistä ja nyt ajattelin esittää kysymyksen vähän laajemmalle yleisölle. 

Olisi huippua tavata kaikki teidät ihanat puutarhaihmiset ihan in real life.
Olemme vierailleet toistemme puutarhoissa ja kodeissa, kirjoittaneet itsestämme sen seitsemän paljastusta ja lukeneet toisten paljastuksia, saaneet vinkkejä ja neuvoneet kaveria. On vaihdeltu kasveja ja kokemuksia.

Niin että olisiko teillä kiinnostusta kesäisille treffeille?
Ja jos niin missä, milloin ja miten?

Nyt eletään tammikuuta, joten on hyvää aikaa suunnitella ja sopia hyvissä ajoin etukäteen jokin ajankohta, jonka jokainen treffeille himoitseva merkitsee kalenteriinsa.

18 kommenttia:

jule100 kirjoitti...

Ihan jännä idea. Väki lienee aikalailla ympäri Suomea, joten joku joutuu matkaamaan aika tavalla. Mahdollisen keskipisteen löytäminen voi olla haastavaa. Tapaaminen kannattaisi yritää ympätä johonkin puutarhatapahtuman yhteyteen, jotta houkuttimia lähteä liikkeelle olisi useampia. :)

pioni kirjoitti...

Kuulostaa varsin ihanalta suunnitelmalta. Ei haittaa vaikka matkaa tuleekin, kun tietää ajoissa:)

Maria kirjoitti...

Tapaaminen olisi ehdottaman hieno juttu, itsekin haaveilen moisesta! Nyt vain kaikki ehdottelemaan sopivia tapaamispaikkoja ja ajankohtia. Itsekin ajattelen, että helpointa olisi liittää tapaaminen jonkin tapahtuman yhteyteen. Lähdetäänkö heti joukolla Nordiska Trädgårdar -messuille Tukholmaan ;)

Tulppaanien lumo -näyttely on ilmeisesti taas maaliskuussa Kaisaniemessä, se olisi myös aika ihana tapahtuma.

Tiina kirjoitti...

Maria, hitto vie! Lähdetään! Oon halunnut sinne jo monena vuonna, muttei ole ollut mahdollisuutta puutarhamyymälätöiden vuoksi. Nyt ois tsäänssejä päästä. Kuka on messissä? Tai sit mennään sinne Kaisaniemeen :) Sekin olis valtavan ihanaa päästä näkemään. Se olis vähän helpompi järjestää ja siihen menis se yks päivä.

Katja Lammi kirjoitti...

Oikein hyvä idea ja mukana olen,jos vaan kunto sen sallii :)
Kimppakyydillä lähialueen puutarhahörhöt voisivat tosiaankin suhauttaa johonkin sopivaan kohteeseen.

Tiina kirjoitti...

Ou jes,mukaan tuun minäkin,jos vain aikataulut passaa :)Mulla ois vähä suunnitelmissa tuo Nordiska Trädgårdar...mutta ihan koti-Suomessakin ois mukava tavata,sillai,että mahdollisimman moni pääsisi mukaan.

Tiina kirjoitti...

No voidaanhan tässä tehdä niinkin, että ne ketkä kynnelle kykenee, lähtevät Tukholmaan jollain kokoonpanolla ja sit tehdään treffit myös Suomessa esim. just tuolla Kaisaniemen tulppaaninäyttelyssä. Mä oon innokas kuski, mun kyydillä pääsee neljä satakuntalaista puutarhatonttua.

Suvikummun Marja kirjoitti...

Kiva idea, hienoa jos toteutuu!
Tukholmaan olenkin menossa, liput on jo netistä ostettu, hotelli vielä varataan tarjouksesta, niitä yleensä on matkamessujen(ensi viikolla) aikaan...
Suomessakin olisi kiva jossain tavata, toukokuun olen tosin tiiviisti kiinni töissä, mutta muuten...

Kaisa kirjoitti...

Minustakin olisi ihan hirmu mainio idea :) Minulle tuo kaisaniemi sopisi vallan mainiosti!

sariw kirjoitti...

Kuulostaa tosi ihanalta ! Tulppaanien lumo -näyttely on 16.-24.3.2013 Kaisanienman kasvitieteellisessä puutarhassa, siis aika pian : )
Se sopii minullekin paremmin, kun kevät on niin kiireistä aikaa töissä.
Se Tukholman Nordiska Trädgårdar on 11.-14.4.2013.

Laura kirjoitti...

Hieno idea!!=) Pitäneeköhän meidän pohjoisen bloggaajien pitää jossain täällä lähempänä tapaaminen sitten kans?!=)

Sametti Hortensia kirjoitti...

Ihastuttava idea! Olisi mukava nähdä teitä :) Jos aikataulut onnistuvat ja lastenhoito järjestyy niin ainakin Kaisaniemi olisi hieno juttu.

Maarit kirjoitti...

Minullekin käy mieluummin pohjoisten bloggaajien tapaaminen:) Lieneekö innokasta järjestäjää?

Pelaguu kirjoitti...

Olen samaa mieltä Lauran ja Maaritin kanssa. Täytyykin alkaa järkätä Pohjanmaalle tapaamista?! ;)

Tiina kirjoitti...

Kaisaniemeen on lähdössä porukkaa täältä Satakunnasta ja myös Pohjanmaalta, joten kaikki vaan mukaan, jos hiukankaan on mahdollisuutta ja innostusta nähdä myös tuo ihana tulppaaninäyttely! :)

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Heippa
Tulen tulppaaninäyttelyn tapaamiseen jos saan vaan vapaata töistä. Jos pitkämatkalaiset tarvii yöpaikkaa mun luona (Espoossa) mahtuu useampikin makuupussilla ja pari normi petipaikkaa levitettävässä sohvassa.

Tiina kirjoitti...

Kiva juttu, laita vaikka sähköpostia vielä lähempänä, kun tiedät työvuorosi :)

Tuija kirjoitti...

Hieno idea, tulpaanitapaaminen Kaisaniemessä sopii mulle ihan hyvin, mökille päästään vasta pääsiäisenä...