2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

maanantai 3. joulukuuta 2012

Valkea maanantai

 Aamulla taivas oli täynnä harmaita lumipilviä ja keveitä hiutaleita leijaili verkalleen.

 Aurinkokin pilkahti. Se möllötti meren päällä pilkahdellen puiden latvuston takaa.

 Luminen miljöö on kuin postikortista.

 Verneri seuraa mua kaikkialle, kun kuljen ulkona. 

 Lumi saa Vernerinkin kaahottelemaan häntä kaarella.

 Kuivahtaneita seljanmarjoja oksilla.


 Verneri on näillä ilmoilla myös innokas seuraamaan äiskää sisälle. Nenänpää punaisena on mukava käpertyä sohvan käsinojalle päiväunille.

Eilisestä Joulubasaarista ostin tällaiset superihanat kankaat. Näitä valmistaa raumalainen Salka Sandell. Vietin kauan aikaa myyntipöydän ääressä valiten mieluisen väristä kuvaa. Jokainen kuva on uniikki, kaikissa kuvissa on hieman erilainen väritys. Vasen kuva esittää Luvian majakkaa, Säppiä. Toisessa kuvassa on kaunis vanha ulko-ovi, jonka yläikkunalta voi myös bongata pienen majakan. Säppikuvan värit ovat kuin kaunista revontulien loimotusta. Olen aivan valtavan rakastunut näihin! Aion kehystää nämä ja ostaa lisää töitä tältä verrattomalta taiteilijalta. 

Iloista alkuviikkoa! :)

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onpa järkkyihanat kankaat, voi että!!! Jos kaikki ovat noin ihania, niin uskon, että myyntipöydän ääressä kului pitkä tovi.
Teilläkin on lumista. Vernerillä on ihan samat elkeet kuin Mustilla. Musti rakastaa puuterilunta. Olimme jo kaupungissa, kun lumimyräkkä alkoi ja se oli niin hurja, että lunta oli tuiskunnut parvekelasien pienistä raoista partsille aika paljon. Siellä patrtsilla Musti sitten poukkoili lumessa, kuului vain "kurr, kurr!" :-D

Tiina kirjoitti...

Kuvia oli noiden lisäksi muitakin ja jokaisesta on oli kymmeniä värivaihtoehtoja. Kyllä siitä aikaa kului :)

Verneri rakastaa lunta ja Helmi ei tiedä mitään yhtä inhottavaa. Tullessaan sisälle se menee istumaan patterin päälle ja ottaa kaiken ilon irti kuumana hohkaavasta mötikästä.

Katja Lammi kirjoitti...

Hassu Verneri :)

Kyllä tuo lumi vaan kivasti piristi maisemaa. Nyt voisi sitten pysyä tämä lumimäärä ja pakkanen vois laskea sinne viiden asteen kieppeille lopputalven ajaksi.

Aivan upeat nuo maalaukset!

Eeviregina kirjoitti...

Ostin juuri noita samoja kankaita Tampereen käsityömessuilta! Aivan huippuja, ostin ovia, ikkunoita ja tuoleja, ja aion tehdä niistä tyynyjä.
Ei meillä vielä noin paljoa ole lunta, ihan ohut kerros vasta. Meidän kissat ei tykkää olla talvella ulkona, mutta vielä ei ole mennyt jakeluun, mitä se valkonen tuolla pihalla on... ulos halutaan, mutta jäädään ovensuuhun kurkkimaan!

Maarit kirjoitti...

Ihanat kankaat...luulin niitä valokuviksi...Kiva nähdä kehystettynä ja millaisen paikan niille keksit:) Mukavaa viikon alkua sinulekin.

Tiina kirjoitti...

Eeviregina: Oi, ihan totta? Nuo on niin kertakaikkiaan ihania! Ne tuolit ja ovet mua jäi kaivelemaan, varmaan ostan niitä myöhemmin lisää.

Maarit: Ne on tosi ihanat, voisin katsella niitä vaikka miten pitkään.

Ruususuun äiti kirjoitti...

Voi mitä kauniita talvisia maisemia ja aivan ihanat kankaat olet löytänyt!

Vilma kirjoitti...

Eikö olekin ihanaa, kun saatiin lunta! Kissatkin tykkää!

Tiina kirjoitti...

Ruususuun äiti: Oi kyllä! :)

Vilma: On on on!!! :) Rakastan lunta! Vernerikin rakastaa ja Niki. Helmi ei niinkään ;)