2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Lahjapaperien rapinaa

Koska muistutan tällä hetkellä naamataulultani lähinnä pallokalaa, pysyttelen visusti kotosalla ja keksin kaikenlaista pientä puuhaa. Paketoin muutamia lahjoja ja kudon. Mies lähti kauppaan hakemaan jotain sosemaisessa muodossa olevaa ruokaa ja jätskiä mulle. Kysyi lähtiessään "Saaks niitä sun lahjoja jostain kaupasta vai pitääks ne ostaa netistä?" ;) 
Lahjapaketit näyttävät tänä vuonna tällaisilta. Voimapaperia ja ripaus punaista. Nimikortteina paperiset piparit. Ja ei hätää sisko, käänsin kortit toisin päin, joten voit rauhassa tiirailla lähemminkin. Et tiedä, mikä paketti on kenellekin ;)


Vielä olisi kilkuteltava muutamia juttuja pakettiin...

Loppuun kysymys: Paljonkohan tää naamavärkki voi vielä tästä turvota? Aamulla oli turvonneempi kuin eilen ja nyt on vielä turvonneempi kuin aamulla...

Siispä turvonnutta keskiviikkoa! ;)

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi ei, olet pakotettuna nestedieetille :-/ Toivottavasti se menee pian ohi. Höh. Multa on vedetty vain kaksi viisaudenhammasta enkä muista että niiden kanssa olisi ollut mitään kummempia turvotuksia, tosin voi olla että aika kultaa muistot, kun siitä on varmaan 20 vuotta aikaa.
Pikaista toipumista!
Kauniit paketit ja ihanan väriset sintit!

Tiina kirjoitti...

Ei mullekaan siitä tullut mitään, kun viisuri vedettiin irti, mutta nää tämänkertaiset leikattiin, joten se on kai vähän isompi juttu - ainakin turvotuksesta ja lääkkeistä päätellen ;) Kiitos! :)

Katja Lammi kirjoitti...

Oletpas kääräissyt lahjat kauniisiin paketeihin;eihän noita malta edes avatakaan,kun ovat niin nättejä :)

No mun kauhu-leikkauksen jälkeen turvotusta oli kolmisen kuukautta...mutta sulla varmasti leikkaus sujui ihan hyvin,niin tuskinpa tuo kovin montaa päivää turvottelee.

Tiina kirjoitti...

Kiitos :) KÄÄK!! Kolme kuukautta?? Huhhuh... Mahtoi olla taitava kirurgi?

Cheri kirjoitti...

Toivottavasti turvotus laskee pian ja naama palaa peruslukemille :) Kivoja paketteja, mitähän niissä on sisällä. Joulu on salaisuuksien aikaa.

Maarit kirjoitti...

Kivan näköisiä ja samalla niin yksilöllisiä paketteja:) Pikaista parenemista!

Tiina kirjoitti...

Cheri: Pahalta näyttää, tänään olen vielä paksuposkisempi kuin eilen ja suu on oikeesti kipeä :/ Ja kiitos, niissä on kaikkia salaisia juttuja ;)

Maarit: Kiitos! :)

Katja Lammi kirjoitti...

Tiina; juu todellinen mestari; istuin yhden hampaan leikkaamisen vuoksi 4 tuntia hammaslääkärin tuolissa,kun hän siellä hiki otsalla melkein kiroillen söhräsi.

Kävin pariin eri otteeseen valittamassa että leuka on kipeä ja turvonnut,mutta mulle hiukan naureskeltiin ja passitettiin kotiin.

Vihdoin sitten kuvasivat suuvärkin uudestaan ja a-vot,lääkäriltä oli jäänyt juurenpalanen siitä leiktusta hampaasta sinne leukaan ja se oli siellä sitten liikkunut sinne ja tänne. Ei ihme,että oli kipeä ja turvotti...

Tämä sama tohelo tuhrasi vielä toiset neljätuntia poistaessaan sitä juurenpalaa...
...että semmonen viisurinpoistoleikkaus mulla 8o

Tiina kirjoitti...

No huhhuh! Mulla oli siinä yhdessä hampaassa koukkujuuri, josta katkesi irrotettaessa parin millin pala juurta. Onneksi se huomasi sen ja sai sen näppärästi otettua pois. Nyt ei ainakaan pitäis olla enää mitään missään.