2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

lauantai 15. joulukuuta 2012

Kukkakauppalaatua

 Sain ystävältäni kukkakaupasta ostetun kimpun sisustuskutsuillani 27.11.

 Eilen purin 19 päivää vanhan kimpun ja pätkin kukat pieniin maljoihin ikkunalaudalle.

Kukkakauppalaatu on aina kukkakauppalaatua,
Ostatko kukkasi marketista vai kukkakaupasta?

Valoisaa lauantaita!

9 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Kauniit pikkukimput.
Itse ostan leikkokukat sekä-että. Missä ja milloin kuljenkin.
Parasta oman kylän kukkatarjonnassa on 24 / 7 myymälä, josta voi ostaa kukat itsepalveluna liikkeen ollessa ilman myyjää ja maksaa ostoksensa kera selosteen postilaatikkoon. Toimii ja on erittäin hyvää palvelua.

Cheri kirjoitti...

Kauniita kukkia! Olen samaa mieltä; kukkakauppalaatu on kukkakauppalaatua. Joskus tulee ostettua kotiin kimppu marketistakin.

Tiina kirjoitti...

TeSa: Itse en ole kukkakaupassa käynyt kohta vuoteen, kun kylältä lopetettiin paras kukkakauppa, jossa sai huippuluokan sidontaa ja kukkia ja kimppuja oli joka lähtöön, samoin kauniita sisustustavaroita. Tuollainen itsepalvelujuttu on varmasti hyvä, jos kerran toimii.

Cheri: Näin on :) Nykyään tulee enemmän ostettua marketista kukkia, kun vakikukkakauppaa ei enää ole. Mut sen kyl huomaa, päivässä parissa voivat jo nuupahtaa.

Katja Lammi kirjoitti...

Kyllä mun tulee useimmiten ostettua ruokaostosten myötä kukkia marketista.
Mies tuo aina välillä kukkia ja ne ovat aina alan liikkeestä peräisin ja kestävät kyllä yllättävän pitkään yleensä :)

pioni kirjoitti...

Vaihtelevasti. Esim. valmiita tulppaanikimppuja tulee ostettua marketista ja ihan tuosta lähikaupastakin. Mutta jos haluan jotain muuta, suuntaan kukkakauppaan.

Maarit kirjoitti...

Minä ostan molemmista. Olen kiertänyt tänä vuonna paikallisia kukkakauppoja, kun olen tehnyt blogiini asetelmia..jakaiselle adventille omansa. Täytyy kyllä myöntää, että jos on asiansa osaava ostaja/myyjä marketissan niin valikoima voi olla ihan yhtä hyvä kuin kukkakaupassa. Vain siis valikoima, mutta laadussa marketit eivät koskaan pääse samalle viivalle kukkakaupankanssa...onhan ne kukat marketissa lämpimässä ja kukkakaupassa kylmäkaapissa...

Susanna kirjoitti...

Marketistahan sitä tulee useimmiten kukat ostettua, samalla kun käy ruokaostoksilla.

Kauniit pikkukimput olet tehnyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi mielestäni yleistää noin radikaalisti, olen saanut kukkakaupasta kimppuja, jotka kestävät päivän, pari; samoin olen ostanut marketista leikkonippuja, jotka ketävät monta päivää... ja toisinpäin. et mitä milloinkin, miten milloinkin. samoja kukkia ne siellä kukkakaupassa myyvät kuin marketeissakin, monesti marketissa on vielä nopeampi kierto kuin kukkakaupassa. Molemmissa kun oon ollut duunissa.

Tiina kirjoitti...

Puhunkin lähinnä omasta kokemuksesta. Ja totta on varmasti se, että kukkakaupoissa kukat ovat paremmassa hoidossa. Marketeissa asiakkaat valkkaavat kimppuja ja laittaessaan niitä takaisin ämpäriin ne jäävät usein puolimatkaan eivätkä kukat saa vettä.