2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

perjantai 9. marraskuuta 2012

Tulin kertomaan

Tulin kertomaan, että Helmi on toipunut leikkauksesta erinomaisesti. Eilinen ilta meni nukkuessa, ei ole oksennellut eikä juurikaan nuollut haavaa. Nukuin yön olohuoneen sohvalla ja joskus kolmelta yöllä heräsin, kun Helmi oli kömpinyt mun ja Nikin viereen ja puski ja kehräsi kovaäänisesti. Vernerikin on huojentunut, kun vaimo käyttäytyy taas suht normaalisti.

Ansaitsisin varmaan pari tällaista ihanaista pionia nimittäin... sain töitä! Ihan kokoaikaista. Loppuvuosi vielä lomaillaan ja tammikuussa aloitan uuden työn intoa puhkuen. Mikä lottovoitto!

17 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Hyvä että kisu voi hyvin. Ja ONNEA töistä. Tiedän itsekkin miltä se tuntuu, kumn syksyllä sain työpaikan :) ...olo kuin lottovoittajalla! Onnea sinulle <3

Saila kirjoitti...

Voi että, onnea tuhannesti Tiina! Kokoaikainen työpaikka on todellakin lottovoitto. Mahtavaa!
Ja hyvää toipumista Helmille, oli jotenkin haikea tuo edellinen postaus ja ihanat pentukuvat... vaan on se parempi. En itsekään usko että kestäisin sitä, että pentuja tulisi ja sitten niistä pitisikin luopua. Se oli takuulla rankka paikka. Vernerillä ja Helmillä on lisäksi niin hieno parisuhde, että ei siihen varmaan lisäpalleroisia tarvita ;-)

Tiina kirjoitti...

Pauliina: Kiitos! :) Olo keveni yhtäkkiä huomattavasti :)

Saila: Kiitos, kiitos! :) Eiköhän Helmin toipuminen jatku hyvänä, kun Verneri hellästi huolehtii rouvastaan :)

Katja Lammi kirjoitti...

Onnea työpaikasta,se on kuin lottovoitto! ( saako udella millainen paikka kyseessä?)


Tiina kirjoitti...

Kiitos, Katja :) Saa udella. Aloitan henkilökohtaisen avustajan työt.

Maria kirjoitti...

Hienoa, että Helmi on jo reippaana ja hienoa, että sait kokoaikatyön, onnea!!! Kohtaan avustajia työssään viikoittain ja arvostan heidän työtään todella suuresti ja näen, miten asiakkaiden taidot kehittyvät avustajien päivittäisen tuen ja ohjauksen avulla.

Laura kirjoitti...

Onnea uudesta työstä! Ihana tuo tein kisupariskunta, ku huolehtivat toisistaan.=)

Tiina kirjoitti...

Maria: Kiitos :) Odotan kovasti, että pääsen aloittamaan työt. Siinä yhdistyy monta mulle tärkeää asiaa.

Laura: Kiitos :) He on vähän tommosia :)

Henkkumaaria kirjoitti...

Hienoa, että sait töitä! Onnittelut! Kissan leikkauksesta toipuminen on myös hieno juttu. Minun Paavo-kissani on pari kertaa käynyt tikattavana tappelun jäljiltä. Vaikka nukutus on ollut aika kevyt, on kissa ollut koko illan ihan sekaisin. Vaikka on leikattu kolli, joutuu se matsia ottamaan silti välillä.

Saara kirjoitti...

Oi onnea onnea työpaikasta! Mahtavaa!

Ja hienoa, että kissa toipuu hyvin. Aina itseänikin vähän huolettaa kun/jos joutuu eläimiä operoimaan.

Ihanaa viikonloppua sinne!

Tiina kirjoitti...

Henkkumaaria: Kiitos :) Nukutuslääkkeet on aika tujua tavaraa, siinä on itse kullakin kuuppa sekaisin hyvän tovin.

Saara: Kiitos! :) Vähän kyllä jännitti, että miten leikkaus menee ja kuinka hyvin ja nopeasti Helmi siitä toipuu. Onneksi kaikki on mennyt mallikkaasti :)

pioni kirjoitti...

Onneksi olkoon vakityöstä! Ja kiva kuulla että kissasi toipuu hyvin leikkauksesta.

Tiina kirjoitti...

Kiitos, Pioni :)

J kirjoitti...

Verneri näyttää itsekin ylimmässä kuvassa lievästi nukutuskaasua nauttineelta... :D

Tiina kirjoitti...

:DDD

Villa Brickyard kirjoitti...

Onnittelut työpaikasta. Kiva että kisu voi hyvin:)

Tiina kirjoitti...

Kiitos! :)