2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

lauantai 10. marraskuuta 2012

Isän kädestä

Katjan postaus isästään innosti minutkin kaivelemaan kuva-arkistoja näin isänpäivän aattona. Aika paljon kuvia isän kätten töistä löysinkin.

 Kasvihuone valmistui 2010, kun uhkasin, etten viljele yhtäkään hyötykasvia, ellen saa kasvihuonetta.

 Edesmennyt Hupi asusteli punaisessa pihamökissään. 

 Huvimaja eli kahvikoppi rakentui autotallin suojissa. Kesäillan hämärässä naapurin verhot heiluivat taajaan, kun siellä kummasteltiin tallin ovesta ulos työntyvää valkeaa laivaa.

 Punaisessa pihakeinussa ollaan kiikuttu muutama kesä. Keinun nähtyään tätini tilasi samanlaisen valkoisena.

 Astiakaappi made by dad.

 Saunasiipi isän tekemä.

 Autotalli isän rakentama.

 Jämälaudoista nikkaroidut viljelylaatikot.

 Kuisti isän tekemä.

 Hylly isän verstaasta.

 Kouluaikaisia puutöitä.

Pelit ja vehkeet tulevat kuntoon käden käänteessä.

Apupöytä isän verstaasta.

Kirjahyllyt isän verstaasta.

Hyvää lauantai-iltaa ja huomista Isäinpäivää!

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tämä oli ihana postaus! Yhtä ihana kuin Katjankin. Onpa sinullakin upea, taitava ja aikaansaava isukki! Ihan henki meinasi salpautua tuossa, siis ihan kaikkea on hänkin tehnyt. Kahvikoppikin on niin ihana, en yhtään tykkää niistä valmispaketti-mutterimajoista ja grillikodista, mutta tuo on juuri sellainen vanhan pihan ihana vanhanajan lusthus :-)
Hyvää isänpäivää, anna minun puolesta ekstrahalaus, kun minulla ei enää ole omaa.

pioni kirjoitti...

Kylläpä isäsi on kätevä käsistään. Tässä mietin mitä minun isäni on rakennellut ja kyllähän noita puutöitä minunkin lapsuudenkodistani löytyy:)

Tiina kirjoitti...

Saila: Voi kiitos <3 Kahvikoppi taipuu muuten luvilaisittain kaffeköffi :D Halaan tuplasti huomenna :)

Pioni: Niin :) Isät ovat sellaisia... monitaitureita :)

AnnaW kirjoitti...

Ihana postaus! Mä rakastuin erityisesti keinuun (voisin minäkin tuollaisen tilata!) ja keittiön kaappiin <3 Mun isä on samanlainen nikkari, taidankin tehdä hänelle keinutilauksen tuon punaisen keinun kuvalla varustettuna :)

Ja hei, onnea uudesta työpaikasta!

Henkkumaaria kirjoitti...

Suu auki vaan ihmettlen, miten taitavia isiä teillä onkaan. Omani ei nimittäin ole käsillä tekevää sorttia. Puhuu kyllä useaa eri kieltä, on matkustellut maailmaa ristiin rastiin ja tuntee niin linnut, kasvit kuin nisäkkäätkin ihan työnsä puolesta, mutta kyllä minä 13-vuotiaana jo ite asensin rullaverhot, eikä isäni... Paras isä silti on jokaisen oma rakas isä!

Tiina kirjoitti...

AnnaW: Keinussa on jotain menneen ajan fiilistä vähän, 50-lukua ehkä? Nyt vaan keinu tilaukseen niin pääsette päiväunille ens kesän hellepäivänä :) Ja kiitos!

Henkkumaaria: Meidän isä ei osaa muuta kuin paikallismurteen :D Ei ole koulussa ollut vielä edes englantia oppiaineena silloin. Eikä ole matkustanut Helsinkiä pidemmälle. Kukin taaplaa tyylillään ja hyvä juuri siinä omassa jutussaan :) Ja kyllä, paras isä on aina se oma isä :)

Eija kirjoitti...

Nämä on kivoja postauksia, isien tekemistä puutöistä. Mietin vain, onko tulevaisuudessa enää noin taitavia miehiä ? Aika vähälle jää nykylapsien puutöiden ym. askartelujen teko. Kun vain löytyisi niitä isiä ja pappoja, jotka opettaisivat poikia ja tyttöjä tekemään kaikenlaisia juttuja.

Tiina kirjoitti...

Tuo on ihan totta. Ennen vanhaan oli varmaan koulussakin enemmän puutöitä ja kotona tehtiin kaikenlaista ja lapset olivat mukana auttamassa rakennus- ym. töissä. Toivottavasti tiedot ja taidot siirtyisivät sukupolvelta toiselle.

Sirkka kirjoitti...

Kyllä vaan sinulla on taitava ja ahkera isä niin paljon kaikenlaista hän on saanut aikauseksi, että ei voi kuin ihmetellä. Sen todistaa kaunis runsaskukkainen ruusukin! Upeaa!
Olet onnentyttö!
ja kiitos vielä kun sait minut nauramaan sillä se on tarttuvaa:)

Tiina kirjoitti...

Kiitos, Sirkka! :) Heh, isoin kiitos kuuluu varmaankin Rosalle, pikku sirkuskoiralle :)

Katja kirjoitti...

Kyllä vaan saadaan olla ylpeitä ja tietenkin tyytyväisiä siitä,että meillä on onni omistaa näppäräkätiset iskät :)

Tiina kirjoitti...

Todella! :)