2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Viideltä on jo tosi hämärää

 Tein tänään elämäni toisen kranssin! Siitä tuli parempi kuin ensimmäisestä, joka on niin fletku, ettei sitä voi mihinkään ripustaa. Ainoa miinuspuoli tässä tämänpäiväisessä kranssissa on se, että puolalanka oli hopeanväristä ja se näkyy selvästi. Ajattelinkin spreijata koko mustikanvarpukranssin jossain vaiheessa valkoiseksi ja ripotella hilettä sekaan.

 Terassi on vielä aika lailla pommin jäljiltä... Huomenna siivoan sen loppuun. Ostettiin eilen uusi valosarja antamaan vähän valoa pimeälle pihalle.

 Tältä meillä näyttää stalkkerin silmin. Nämä neljä ikkunaa ovat meidän, kuntosalilla ei hikoile juuri nyt ketään, joten se on pimeänä.

Veeneli!

Hämyisää ehtoota!

11 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Kaunis kranssi ja ihanat havut portaalla! Vanhat ikkunat on sitten uskomattoman kauniita niin, kuin vanhat talot myös <3

Tiina kirjoitti...

Kiitos, Anna :) Ennen osattiin tehdä. Mietin sitä usein katsellessani rumia betonimöhkäleitä kaupungeissa. Miksi nykyään suunnitellaan niin superrumia rakennuksia??

Saila kirjoitti...

Veeneli ♥ Tääkin ihailijatäti vilkuttaa!
Voi että kun on niiiiin iiiiiihanan näköistä! Voi Tiina! Niin kaunis tuo kuistikin. Ja tosiaan, nuo ikkunat. Onpa teillä hieno panoraamaikkuna kuntosalilla ;-)
Kranssista tulee superkaunis spraylla ja hileellä, vaikka on se kaunis jo nyt. Mutta vähän sellaista välkettä ja tunnelmaa... näen jo silmissäni. Ihan nappivalinta tuo valosarjakin. Kyl sää kans osaat.

Tiina kirjoitti...

Voi kiitos, Saila ♥ Meillä on juu panoraama, tai ohikulkijoilla, miten sen nyt ottaa :) Onneks ne useimmiten suhauttaa nopeesti autolla ohi, jalan ei liiku kuin kaks koiranulkoiluttajaa pari kertaa päivässä. Mut verhot on silti edessä kun salilla ollaan :P

Tajusin nyt vasta, et miten kranssi oikeesti kuuluis tehdä niin, ettei sidontalanka näy. Tai ainakin kuvittelen, että nyt hoksasin sen jujun. Huomenna testaamaan! Jos vaikka puolukanvarvuista tällä kertaa :)

Miestä kaihertaa tuo valosarjan loppuminen kesken. Pitää varmaan ostaa toinen sarja ja aloittaa tyhjäksi jääneestä päästä niin saa hänkin mielenrauhan, hehheh...

J kirjoitti...

Ihana uusi banneri, fontti on ihan mun lemppari :)

Tiina kirjoitti...

Oi, kiitos :)

pioni kirjoitti...

Hyvältähän se näyttää! Kuten nuo havutkin porraspäässä.
Ja kiva oli katsella talonne esittelyä.

Heidi kirjoitti...

Tosi nätiksi olet laittanut sisäänkäynnin! :D

Tiina kirjoitti...

Pioni: Kiitos :) Suurin osa terassista on vielä sekaisin, kuvasin vaan sen siisteimmän kohdan eli sisääntulon :P

Heidi: Kiitos :) Taidan laittaa havuja vielä tuonne rappusten alapäähänkin.

Laura kirjoitti...

Kaunis kranssi mustikanvarvuista! Talonne on kyllä niin sisältä kuin ulkoakin hyvin kaunis. Ja ulkoapäin otetusta kuvasta sisällänne näyttää niin lämpöiseltä, että varmasti ohikulkijat katselevat ihastellen.=) Niin minä ainakin tekisin.=)

Tiina kirjoitti...

Kiitos, Laura :) Sitäkö varten ohiajavista autoista tänne niin pällistelläänkin :)