2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

perjantai 19. lokakuuta 2012

Olemme muuttaneet...

 ...toiseen päähän taloa.

 Neljä huonetta ja keittiö.

 Maailman helpoin muutto ikinä. Väliovi auki ja tavarat sisäkautta uuteen kotiin.


 Täällä on kolme kakluunia ja keittiössä vanhan puuhellan jäljiltä samanlaiset kaakelit kuin talon toisessa päässä edellisessä keittiössäni. Puulattiat on valitettavasti peitetty laminaatilla kaikista muista huoneista paitsi perimmäisestä, josta tulee meidän kuntosali/vaatehuone/pyykinkuivaustila.

 Keittiö, kylppäri (ikkunaton), makuuhuone ja eteinen (ikkunaton) ovat merelle päin, muut kolme huonetta tielle päin.


 Keittiössä on superpaljon kaappitilaa ja työtasoja.

Saatte kokonaiskuvia, kunhan tämä hirvittävä kaaos on joskus saatu järjestettyä.
Pesukone tulee tänään, uusi sohva pitäisi hankkia. Edelliset paloivat iloisesti yhtenä syysiltana pihan laidalla.

~ väsynyt, mutta onnellinen ~

14 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Ihanan näköistä nyt jo! Innolla odotan kokonaiskuvia :)

Saila kirjoitti...

Voi että, melkein ei huomaa muutosta, keittiön liesinurkka purkkikokoelmineen näyttää ainakin ihan samalta! Mutta lattiasta huomaa eron, voi hitsi, laminaatti vanhaan taloon on kyllä tosi ikävän näköinen. Mutta jos siellä on vanha lattia lisäksi alla, niin ehkä se eristää paremmin?
On kyllä kadehdittava muutto, sisä-väliovesta talon toiseen päähän, ei mitään autoon änkeämisiä tai rappusia. Mun kaupunkiasunto on kolmannessa kerroksessa ilman hissiä, aika monta hikikarpaloa siinä on vuodatettu - mutta eipä tarvi hommata kuntosalihuonetta ;-P

Katja Lammi kirjoitti...

Näyttää kyllä todella hyvältä! Vanha lattia jotenkin sopisi niin hyvin huonekaluihisi sekä yleiseen tyyliin. No,josko sen saisi ajan saatossa sieltä kaivettua esille,kuin laminaatti kuluu käytössä :)

Onko teillä siellä oikein merinäköalakin? ( Kade olen,jos niin...)

Heidi kirjoitti...

Vitsit ku hienoa että pääsitte muuttamaan tuohon isompaan asuntoon! Olenkin jo odottanut että millon laitat blogiin kuvia ja innolla odotan niitä kokonaiskuvia :D Kivannäköistä siellä!

Tiina kirjoitti...

AnnaW: Kiitos :) Yritän saada nopsasti raivattua tän kämpän, että voin kuvata paremmin!

Saila: Tää on kyllä paljon lämpösempi kuin tuo toinen pääty, joten siitä pointsit kotiin laminaatista huolimatta. Hui olkoon, sano vielä, että sulla on siellä kierreportaat? :P

Katja: Jos oikein tarkkaan tihrustaa, voi nähdä meren siintelevän jossain metsikön takana. Välissä on siis jotain 100 metriä metsikköä eli aava ulappa ei siintele ikkunan edessä :D

Heidi: Jep :) Meillä on vielä kesken täällä, koko talo on tällä hetkellä meidän valtakuntaa ja kuin pommin jäljiltä. Josko viikonlopun aikana saatais tuo toinen pääty siihen malliin, että voin lukea sähkömittarin ja palauttaa avaimet.

Meän Satu kirjoitti...

Voi vitsit! Onnea uuteen Kottiin :) Ihanalta ja tosi kotosalta, kauniilta näyttää jo nyt :)
Tsemppiä kaaoksen raivaamisseen ja lopputavaroitten paikalleen laittoon :)

Tiina kirjoitti...

Kiitos :) On tää aikamoinen urakka, huh huh... Ehkä viikonlopun aikana klaaraan loput epämääräiset kasat ja pussukat.

Suvikummun Marja kirjoitti...

Oi, onnea uuteen kotiin!
Pian ne tavarat ja pussukat löytävät oman paikkansa!
Ihanan näköistä teillä siellä, vaikka tuo laminaatti onkin
niin ..... -laminaattia-. Ei muuta kun räsymattoja päälle ;)

Ja mikään ei estä sinua osallistumasta siihen ikkunanäkymähaasteeseen vieläkin. Olet vaan sen verran yksilöllinen, että sinulla on 9 kuvaa kesään :)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnea uuteen kotoon! :)

Tiina kirjoitti...

Suvikummun Marja: Kiitos :) Niin, no se on kyllä totta, katsotaan, josko osallistuisin sittenkin.

Sirpa ja Kollo: Kiitos! :)

Ruususuun äiti kirjoitti...

Kaunista todellakin nyt jo! Onnea paljon!

Tiina kirjoitti...

Kiitos <3

pioni kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Tiina kirjoitti...

Kiitos, Pioni :)