2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

tiistai 30. lokakuuta 2012

Hämärä makkari

 Makuuhuoneen ikkuna on pihalle päin, joten täällä on vähän hämyisää päivälläkin. Makuuhuone on myöskin huoneista kaikkien pienin. Keittiö on tuon sängynpäätyseinän takana. Verhot makkariin pitää vielä ommella ja jonkinlaisesta sängynpäädystäkin haaveilen.

 Kaapisto oli täällä valmiina enkä tykkää siitä pätkän vertaa, mutta koska säilytystilaa aina tarvitaan, se sai jäädä. Se kätkee sisälleen muun muassa matkalaukun ja sekalaisen seurakunnan  kaikkea tärkeää kamaa. Yläkuva oikealla: bongaa kissa ;)

 Ovi olohuoneeseen. Kaappiseinustan takana on meidän eteinen.
 Makuuhuoneen nurkassa on savupiippu, jonka pellin nokkaan saa lyhdyn mukavasti killumaan.
 Emännän timangihylly.
Parhaat iltalukemiset löytyvät pinkistä laatikosta.

Kivaa päivänjatkoa, 
me ajateltiin lähteä sohvia katselemaan, kun on niin kurja ilma.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

En kyllä onnistu bongaamaan kissaa :-D Taitaa olla näkymätön, tyyliin Liisa Ihmemaassa -kissa?
Pienet makkarit on usein juuri siitä ikäviä, että tila on korkea mutta samalla jotenkin koppimainen, sänky kun on niin laaja ja matala kaluste. Omaan vanhaan tulevaan talooni ajattelinkin parvityyppistä ratkaisua, toteutettuna vanhanajan kerrossängyn näköisenä. Jospa se toisi vähän pesämäisemmän nukkumapaikan. Tai ehkä mulla vain on kammo vieressä kohoavia korkeita seiniä kohtaan, en tykkää kaupungeissakaan olla korkeiden talojen tyvellä tai ulkona suurten puiden kansoittamassa metsässä tai yleensäkään alakerrassa, jos päällä on paljon muita kerroksia. Joten viihtymisasiat on varmaan hyvin henkilökohtaisia.
Mukavaa sohvanmetsästystä! Pitäisikö ottaa karvakorvat makutuomareiksi, hehän sitä siten käyttävät...?

Lovviisa kirjoitti...

Oikein sopivan hämärä :)

Maria kirjoitti...

Onnea talon toisen siiven uusille asukkaille, näyttää juuri niin kotoisalta ja kutsuvalta kun koti pitääkin näin syksyn koleilla keleillä. Itsekin laitoin jopa matot olkkarin lattialle ja kaivelin tunnelmavaloja kaapin kätköistä. Kynttilöitä palaa tiuhaan ja polttopuuvarastot on otettu hyötykäyttöön, syksyn parhaita puolia. Edellisen postauksen pariskunta, ei sanat riitä, ihana lataus!

Reeta kirjoitti...

Kivalta näyttää, toisessakin päädyssä ;) Tuo naulakko koruille on muuten kätevä, ite tarttisin kans jonkinlaisen vastaavan tsydeemin. Tuuhan Pellonperällekin käymään. Vieläkö sulla on se hevoskastanja? :D

Tiina kirjoitti...

Saila: Se on piirretty lyikkärillä seinään ;) Joku taiteilija kynäillyt.

Juu ja varsinkin täällä se pienuuden tunne oikein korostuu, kun on kolme metriä korkeat huoneet.

Ei löydetty sohvaa, kaikki mistä tykättiin oli liian kalliita.

Lovviisa: Nukkumisen kannalta juu, ei kuvaamisen :)

Maria: Kiitos :) Mulla on sisällä kaks valosarjaa ja äsken virittelin räystäsvalosarjan timanttituijassa olevien valojen kaveriksi. On sitten pihallakin vähän enemmän valoa, kun ei ole kuin yksi ulkovalo.

Tiina kirjoitti...

Reeta: Kiitos :) Pitää tsekkailla kalentereita. On se puu siellä odottamassa :)

Reeta kirjoitti...

Tsekkaillaan vaan. Mulla pääsääntösesti ma ja to työpäivät, muina päivinä sopii tulla :)Laita tekstaria millon sulle sopis :)

Pauliina kirjoitti...

Ihanan kodikasta <3

Tiina kirjoitti...

Kiitos, Pauliina :)