2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

maanantai 17. syyskuuta 2012

Myrskymaanantai

Täällä puhaltaa jo aikamoinen tuuli! Lupasivat myrskyä. Parempi siis majoittautua sohvannurkkaan villasukat jalassa ja lämpöinen neule päällä.

 Tässä vähän materiaaleja seuraaviin projekteihin. Tänään on kyllä hieman heikohko vointi, mutta ehkä muutaman silmukan jaksan kuitenkin luoda.

Näitä ihania Tilda-kankaita bongasin taannoin Sinooperista, siellä myytiin valmiita pieniä paloja 4-8 euroa koosta riippuen. Suunnittelin ompelevani näistä tyynyn ja kokeilen myös, miten nipsukukkaron teko mahtaa luonata. Oletteko tehneet sellaisia? Jos, niin mikä on paras keino saada kangas pysymään siellä urassa? Muita vinkkejä?

Kivaa maanantaita!

7 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Ihana tuo sininen kangas isoilla ruusuilla!

Sohvan nurkkaan sitten vain keräämään voimia, heikohko olo on tylsää!

Saila kirjoitti...

Oh, kukkaron tekeminen kuulostaa vaikealta! Toivottavasti se ei ole sitä. Ihania kankaita ja lankoja ja sinulle parempaa vointia!

Katja kirjoitti...

Onpas hyvännäköistä lankaa. Mitäs meinaat siitä värkätä?

Eipä paljoakaan säätila ole erilainen täällä Ulvilassapäin;kovasti tuulee ja vettä satelee.Ihan hirveän pimeää ja harmaata.
Mutta,fleece-huopa päällä ja kynttilöiden loisteessa sitä kummasti viihtyy :)

Intianminttu kirjoitti...

Minulla ei tahtonut hermot kestää niiden nipsupussukoiden tekoa, liimat pursui aina ulos ja jos niitä kehyksiä yritti puristaa kiinni, jäi epätasaisia jälkiä. Eih, ei ollut minun juttuni, käännyin vetoketjujen pariin :) Onnea sinulle nipsuiluun ja laitahan näytille, kun tulee valmista!

Tiina kirjoitti...

AnnaW: Se on munkin lemppari :) Täällä ollaan, soffalla...

Saila: Joo, se myös on sitä :D Ensin asettelin päällikankaat ja vuorit väärään järjestykseen, piti purkaa ja aloittaa alusta. Sitten yritin tunkea kangasta nipsujen uriin ja puristella kiinni pehmustetuilla tongeilla. Ei onnannut. Huomenna käännyn isän puoleen ja kysyn jotain kätevää vinkkiä, luulen että sillä vois olla joku idea tähän.

Katja: Siitä tulee torkkupeitto :) Täällä jo sähkötkin olleet pois pari kertaa ja välillä valot vilkahtelee.

Intianminttu: Joo, tuli huomattua, ettei se kehyksiin laittaminen olekaan kovin yksinkertaista. Luovutin ja kysyn huomenna isältä jotain vinkkiä. Koko kehys viilapenkkiin tms... Eh, mahtaa näyttää sen jälkeen hyvältä. Liimaa mulla ei ole, kun meinaan ensin kokeilla ilman.

Henkkumaaria kirjoitti...

Vähän kerrallaan nahkapaloilla pehmustetuilla pihdeillä kannattaa puristaa. Ompelen päällisen ja vuorin yhteen yläreunasta kapealla siksakilla ja laitan siksakin sisään ohutta puuvilla- tms. nyöriä. Ja jos ei meinaa pysysyä kiinnityksen ajan, voi harsia kehyksen ympäri. Kyllä se onnistuu!

Tiina kirjoitti...

Okei, kiitos! :) Yritetään!