2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Helmin vauvat!Helmi synnytti hetki sitten kolme potraa vauvaa! Väreissä ovat tulleet äitiinsä. Yksi on kuin isänsä mutta harmaavalkoinen eli harmaa on vallitseva väri, yksi on kokonaan valkoinen parilla pienellä harmaalla täplällä ja kolmas on näiden kahden välimaastosta. Koko poppoo on virkeä ja hyvinvoivan oloinen.

18 kommenttia:

J kirjoitti...

<3<3333 !

Maria kirjoitti...

Voi ei, ihania... yhtä untuvaista myttyä pikkuiset ja emo yhdessä <3 Onnea!

Saila kirjoitti...

Voi ihanat !!!!!! Pienet pilkkupossut <3 Puspuspus! Nehän on ihan mini-Nikejä <3 noiden pilkkujen kanssa siis! Hitsi en osaa kirjoittaa mitään järkevää... tässä sekoaa...
Paljon onnea!!!!!

Eija kirjoitti...

Voilutunasentään, helluisia :) Piti hetken katsoa kuvaa, että tajusin mitä siinä on... on niin yhtä täplikästä karvapalleroa :) Haluais taas kisun !

Kaisa kirjoitti...

Oi voi kun on suloisia! Onnea Helmi-äidille! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania vauvoja!!!! Hienoa Helmi ja kotiväki, onnea!! Hmmmm...ihan ovat muuten Nikin näköisiä....

Päksy

Annu kirjoitti...

Oi kuinka ihania! Onnea hirmuisesti! :D
Meillekin näyttää olevan tulossa heinäkuun puolessa välissä kissavauvoja! :)

Hortensia kirjoitti...

Ei ole tuota suloisempaa näkyä :) Onnittelut Helmille hyvästä työstä & äipälle onnitteluhali

Meän Satu kirjoitti...

Oi! <3 Ihania pikkutia lututia vauveleita <3 <3 <3 Pikkuäitkäki niin onnelliten näkönen <3 Pieniä ja valovaitia haleja vauveleille ja hieman itompi hali Helmi-äitkälle <3

Cheri kirjoitti...

Paljon onnea! ♥ ♥ ♥

Tiina kirjoitti...

J: <3 :)

Maria: Kiitos :)

Saila: Ne on ihan mini-Nikejä!! Tässä melkein herää epäilys. No ei sunkaan :P Niki on heistä hyvin tohkeissaan. Ja kiitos :)

Eija: He sulautuvat hyvin toisiinsa :) Kuumehan tässä nousee, heh...

Kaisa: Onnittelut välitetty :)

Päksy: Yhdennäköisyys on... suuri :D Kiitos!

Annu: Kiitos :) Niin mä lueskelinkin sun blogista, että vauvoja sielläkin odotellaan.

Hortensia: Eipä juuri ole :) Onnittelut kerrottu äipälle!

Meän Satu: Halit välitetty eteenpäin :)

Cheri: Kiitos :)

Gunilla kirjoitti...

Suloiset vauvat! Olen itse kasvattanut pyhä birmoja ja tiedän että teillä on edessä muutama ihanaa pentu-viikkoa ennen kun ne muuttavat uuteen koteihin. Onnittelut!

intopii kirjoitti...

Oi että... ihania! Ei ole kyllä maailmassa montaa yhtä suloista eläimenlasta kuin kissanpentu. Hilveitä petoja!

intopii kirjoitti...

Että onnea onnea, piti sanomani, mutta menin vähän sekaisin :-D

Tiina kirjoitti...

Gunilla: Vielä ovat helppoja kun vaan nukkuvat ja syövät. Sitte ku alkavat juosta pitkin kämppää niin olen helisemässä :P

Intopii: En keksi minäkään. Sekoaminen on ihan luonnollista tässä kohtaa :D

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Oi että on suloisia!<3 <3

pioni kirjoitti...

Onnea kolmosista;)

Tiina kirjoitti...

Kanelia ja kardemummaa: Eikö :) <3

Pioni: Kiitos :)