2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

maanantai 12. maaliskuuta 2012

PäiväuniaHelmi kauneusunilla. Aamuiset rähmätkin vielä silmissä.

Äiskän päiväunet taas näyttävät tältä:
Haaveostoslistaa on täydennetty pitkin talvea. Koska kaikkea ei voi kerralla ostaa, pitää laittaa haaveet tärkeysjärjestykseen. Ja se se vasta vaikeaa onkin!

13 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Helmi on samoissa puuhissa kuin pojat meillä ♥
Hui, tärkeysjärjestys! Mitenkäs sellaiseen voi ikinä kasveja laittaa. Eikö voisi vaan sanoa, että tärkeysjärjestyksessä puutarha tulee ensimmäisenä...?

Tiina kirjoitti...

Juu, lienee suosittua puuhaa kissojen keskuudessa ;) Pitää miettiä, että mitä kohtaa alkaisin ekana laittaa ja mitä kasveja siihen kohtaan haluaisin. Ei kai sitä muuten voisikaan tärkeysjärjestystä määritellä :)

AnnaW kirjoitti...

Itsekään en meinaa enää nahoissani pysyä, kun niin jo innostaa kevään taimihankinnat ja suunnitelmat :)

Palomino kirjoitti...

Täällä on myös puutarhahaaveilut olleet käynnissä. Lunta vaan on vielä ihan liikaa täällä V-vyöhykkeellä :/ Mutta jalohortensia on talvehtinut varastossa ja tekee nyt lehtiä ja nuppuja <3 Sitä jo eilen varovasti kastelin.

Tiina kirjoitti...

AnnaW: Odottavan aika on tuskallisen pitkä, mutta onneksi se palkitaan runsain mitoin. Harmi vaan, että Suomen kesä on niin lyhyt :/ Mutta ei murehdita sitä vielä :P

Palomino: Hieno homma, nimittäin hortensian talvettaminen! Mäkin jus vaihdoin mullat pelargoniaparoilleni, eipä niissä talven jäljiltä ole kovasti kehumista. Ja uusia pelargonioita istutin myöskin.

Katja kirjoitti...

Tuntuu,että välillä menevät yöunetkin,kun niin kovasti pitää mietiskellä tulevan kevään projekteja,uusia kasveja ja,vaikka mitä :)

Tiina kirjoitti...

No se on kyllä tosi! :D Mutta mikäs sen mukavampaa kuin viimeiseksi illalla ennen nukahtamista miettiä puutarhajuttuja :)

Laura kirjoitti...

Ihanilta näyttää haaveet.=) Taitaa olla jo itelläki aika miettiä, mistä sitä aloittaa keväällä ku maa alkaa paljastua ja kuivua. Tuo tärkeysjärjestys on kyllä vaikeaa. Tekis mieli ryykäillä paikasta toiseen ja tehdä kaikkea kerralla, mutta siitähän ei tule mitään ja mikään paikka ei valmistu.

Tiina kirjoitti...

Ihanat on päiväunet sekä Helmillä että emännällä:)Tein viime viikolla tilauksen Lakeuden Taimistolta ja valitettavasti täytyi priorisointia harrastaa kovastikin,kun lista venyi venymistään ja iiks että se tulee maksamaan.No pitää sit nipistää rahat jostain muusta,vaikka ruuasta:)
Aurinkoista viikkoa teille:)

jade kirjoitti...

Ihana Prinsessa;))

pioni kirjoitti...

Meilläkin päiväunelmoidaan, kissat lattialla ihan oikeilla unilla ja minä sohvalla katselemassa kauniita puutarhakuvia blogistaniassa:)
Ensi kesän haavelistalla paljon pensasruusuja...

Tiina kirjoitti...

Laura: Eiks vaan? :) Joo, kyllä se on parempi edetä sillain pala palalta niin tulee ees jostain kohtaa (hetkeksi) valmis. Sit voi taas päättää, että laajennanpa taasen tuota penkkiä vähän tuonnepäin...

Tiina: Tervehdys kaimaseni! Joo, kyllä sitä nyt kevyesti voi olla vaikka pelkällä näkkileivällä, kunhan vaan kasveja saa hankittua! :D

Jade: Niin on :)

Pioni: Oikea meininki :) Mäkin haluaisin pensasruusuja lisää. Sammalruusu ois tosi kaunis. Jotain oikein tummanpunakukkasellisia ois kiva hankkia...

Keittäjä kirjoitti...

Haaveilu on parasta.
Onnea vaikeisiin päätöksiin ;-)!