2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Maaliskuun kolmas

 Tänään on meitä kyllä niin kovasti hellitty ja hemmoteltu! Pitkän, pimeän talven jälkeen täydeltä terävältä paistava kevätaurinko on jotain ihan uskomatonta. Se lämmittää jo kovasti. Talon seinustalta on alkanut lumi paeta.

Kiveyksellä vihertää...

Nautiskeltiin Niksun kanssa tänään auringosta ja ehkä tämän talven ekoista ja ainoista hankikannoista lenkkeillessämme peltotiellä. Meillä on taas susivaara. Kaksi sutta vieraili erään talon pihalla parinsadan metrin päässä vanhempieni talosta ja jatkoivat peräkanaa jolkotellen läheiseen metsään. Siksipä välttelen metsiä, myös niitä ennen turvallisilta tuntuneita pikkumetsikköjä ja pysyttelen aukealla, josta näkee kauas. En tiedä onko se sen viisaampaa, mutta itsellä on varmempi olo niin. Ja paistaahan se aurinkokin paremmin sinne aukealle kuin metsän keskelle ;)

Aurinkoa lauantaihisi!

11 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Jesss, täällähän sitä maata näkyy! On se kumma juttu, miten onnesta sekaisin voi mennä sellaisesta päivänselvästä asiasta kuin aurinko! Siis onhan se aina olemassa, mutta kun päivä on talvella niin lyhyt ja silloinkin aurinko niin matalalla, ettei se lämmitä. Nyt tämä valo ja lämpö saa ihan pökerryksiin! Voihan aah.

pioni kirjoitti...

Susia, hui. Olet rohkea kun uskallat ollenkaan ulos sellaisten otusten ollessa ehkä lähettyvillä.
Tämä päivä oli kyllä aivan ihana ulkona oleiluun, toivottavasti aurinko paistaa huomennakin:)

Maria kirjoitti...

Maata näkyvissä täälläkin! Ihana mahtava maaliskuu. Tänään olen keräillyt kynttilälyhtyjä pois pihpiiristä, kevätsiivonnut kasvihuoneen ja ihmetellyt, kun isäntä tekee komeita polttopuita ja kasaa vielä hienompaa kasaa niistä :)
Nautitaan!

Heidi kirjoitti...

Meillä ei vielä ole maata näkyvissä, mutta saunan terassilta on sulanut aika kivasti lunta.

Vai liikkuu sielläpäin susia... Mulla on aina öisin mielessä ne sudet kun päästän koiran ulos, huudan sen heti takas sisälle ku on asiansa tehnyt. Täällä päin ei silti ole sudet liikkuneet ainakaan tänä talvena.

Tiina kirjoitti...

Saila: Nyt nautitaan täysin siemauksin! Tänään käytiin taas peltotiellä lenkillä ja päätettiin siskon kanssa hurauttaa kelkan kanssa pellolle, kun oli niin hyvä hankikanto ja aivan mahtava auringonpaiste ja -lämpö. Siellä keskellä peltoja oltais voitu istua koko päivä.

Pioni: Ei kai sitä sisällekään voi kokonaan jättäytyä... Enkä osannut pelätä kirkkaalla päivänvalolla aukealla peltotiellä. Metsään en silti mene enkä liiku hämärän aikaan muualla kuin omassa pihassa.

Maria: Oi, kyllä tää on hienoa aikaa :)

Heidi: Multakin on eilisen aikana sulanut kaikki lumet tosta terassilta. Nyt olis varmaan korkea aika ottaa noi kaiteeseen kierretyt jouluvalotkin pois? Joo, kyllä niitä näemmä liikkuu ihan missä vaan. Useinhan uutisissa on, että sudet on olleet ihmisten pihapiirissä, mut ei sitä oikeen tahdo tajuta ennenku omalle kohdalle sattuu.

Maalaispuutarhan Marketta kirjoitti...

Ooo, maata näkyvissä! Heti puutarhatuoli tuohon seinän viereen ja siihen auringonpalvontaan edes hetkeksi. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Tiina kirjoitti...

Puhut asiaa :) Kiitos samoin!

Kanelia ja kardemummaa kirjoitti...

Oi, siellä näkyy jo maata! Täällä näkyy ainoastaan terassilautoja, ja nekin on saatu esiin vain rehkimällä lumilapion varressa. Mutta on tämä kevään odotus vaan niin ihanaa<3

Tiina kirjoitti...

Joo, seinän vierestä on vähän sulanut, muuten on ihan täys talvi :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

Keittäjä kirjoitti...

Voi noita susia! Mä pelkään niitä ihan simona. Meidän ihan lähellä ei niitä liikuskele, mutta alle kymmenen kilometrin päässä kylläkin. Olen ihan varma, että vielä jonain päivänä susi syö mut kun menen sisältä autoon...
Hiekka näkyy meillä jo ulkorakennuksen edessä.

Tiina kirjoitti...

Aikamoista touhua on kyllä, kun rupeevat pihapiiriin pakkaamaan! Tuskin tarvis suojella, kun eivät pysy metsissään...