2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

tiistai 7. helmikuuta 2012

Kuvahaaste: päivät 4 ja 16

Päivät 4 ja 16: harrastus ja mustavalkoinen omakuva
Tämä kuva on oikeesti jo muutaman vuoden vanha ja sen on ottanut sisko. Kuva on pellolta unelmien mummonmökin edustalta, tuossa sumuverhon kohdilla kulkee kasitie. 2008 mulla oli vielä pokkari, välillä sitä on ihan ikävä, kun järkkäri on niin iso ja painava kantaa mukana. Eikö vois olla sellasia taskujärkkäreitä? :) 

PS. Hiusten kasvatus on taas meneillään. Tykkään tuosta polkasta, se on vähän naisellisempi ja sen kanssa on kivempi käyttää roikkuvia korviksia. Ne ei jotenkin sovi meikäläisen korviin lyhyen kuontalon kanssa. Samalla kasvattelen tässä myös omaa väriä takaisin päähän, vielä näyttää suht siedettävältä vaikka juurikasvua onkin useamman sentin verran. Oma väri ja hiusväri ei kuitenkaan muodosta mitään selvää rajaa missä toinen loppuu ja toinen alkaa, joten vielä pystyn elämään tämän kanssa. Jossain kohtaa voi kyllä vähän ahdistaa. Heinäkuussa on ystävän häät, jos edes siihen mennessä olis tukka kuosissa. Oho, lipsuinpas vähän aiheen ohi :)

7 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Henkeäsalpaavan kaunis kuva!

Ohi aiheen saa aina mennä, kun on hiuksista kyse ;)

Tiina kirjoitti...

Kiitos :) Joo, kyllä hiukset on sen verran tärkeä juttu, että niistä sopii puhua otsikon kuin otsikon alla :P

Sirkka kirjoitti...

Kaunista kaikkialla...
Niki on kyllä tosi hyvän näköinen vaatteiden kanssa ja tietty ilman:)
Onko sinulla vaaleammat hiukset, kuin nyt vai punertavat? Oletko kyllästynyt värjäämään hiuksia.
Itse olin vuosia, etten sävyttänyt hiuksiani vasta vuosi sitten aloin ottamaan niihin raitoja.

Tiina kirjoitti...

Niki on aina hyvännäköinen, heh :P

Mulla on oikeesti sellaiset öö.. miten sen sanois harmaanruskeat? Kesällä ne aina vaalenee auringossa. Mutta siis vaaleammat on oikeesti kuin hiusväri. Yritän vähentää kemikaaleja ja nuo viimeaikaiset uutisoinnit hiusvärien aiheuttamista allergiareaktioista pelästytti aikalailla. Jos väriä vielä haluan niin sitten pitää olla jotain luomumpaa tai vaan raitoja.

Annu kirjoitti...

Kaunis kuva! :)

Mä yritän kanssa jättää kemikaalivärjäykset pois, mutta kyllä on vaikeeta. Tällä hetkellä hiusteni väri on punainen ja raja oman välillä on aika selkeä. Tarttiis vissiin pistää keskiruskeaa päälle ja sitten yrittää kasvattaa...

VAAHTERAMÄKI kirjoitti...

Onpa kaunis kuva! Itelläni vieläkin kulkee pokkari taskussa "räpsykamerana", järkkäri on tosiaan niin iso ja kömpelö kulettaa mukana, etten siihen vielä ole oppinu.

Mie lopetin hiusten värjäämisen 5v sitten kun aloin esikoista odottaa. Outoa että oma tavallisen ruskee väri on tässä vuosien myötä alkanu tuntuu hyvältä, vaikka niin kauan sitä inhosin. Kai sitä näkee ittensä nyt eri lailla kun 15v sitten. ;D

Tiina kirjoitti...

Annu: Kiitos :) Niin, ehkä se sitte ois vähän helpompaa? Tuskallinen prosessi enivei :D

Vaahteramäki: Kiitos :) Myin oman pokkarini pois silloin, kun hankin järkkärin. Toisaalta sit ei ainakaan käy niin, että kuljettaa vaan sitä pokkaria mukana ja kallis järkkäri pölyttyy kotona.

Mä en varsinaisesti inhoa omaa väriäni, ajattelin silloin vuosia sitten että tummempana oisin paremman näköinen :D Täs on vaan kaks pahaa kerralla, kun yritän sekä kasvattaa hiuksia että omaa väriä :D Ehkä pitäis vielä kerran leikata se lyhyt malli ja lähteä sit siitä omasta väristä kasvattelemaan polkkaa. Mut en taida raaskia... Kauheelta näyttää nyt mutta näyttäköön, heh.