2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

torstai 2. helmikuuta 2012

Kuvahaaste: päivä 3

Blogeissa usein kiertää kaikenlaisia haasteita, ihan kyllästymiseen asti. Tämä kuvahaaste on kumminkin aika hauskanen, taidanpa toteutella sitä tässä muiden postausten lomassa. Etenen sekalaisessa järjestyksessä ihan fiiiliksen mukaan. Haastan mukaan Tangle-din J:n, Aamu omenatarhassa AnnaW:n ja Heddasin Heidin.


Päivä 1: Omakuva
Päivä 2: Suosikkitavara
Päivä 3: Perheenjäsen
Päivä 4: Harrastus
Päivä 5: Vanha kuva
Päivä 6: Teema "vihreä"
Päivä 7: Kuva jota en koskaan julkaissut
Päivä 8: Suosikki kuva
Päivä 9: Päivän asu
Päivä 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Päivä 11: Hullua
Päivä 12: Arkeni
Päivä 13: Teema “valo”
Päivä 14: Talvikuva
Päivä 15: Rakkaus
Päivä 16: Mustavalkoinen omakuva
Päivä 17: Hetki
Päivä 18: Tunteet
Päivä 19: Täällä minä asun
Päivä 20: Teema “erilaiset”
Päivä 21: Kun olin pieni
Päivä 22: Tästä olen riippuvainen
Päivä 23: Kesäkuva
Päivä 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Päivä 25: Kaikessa kiireessä
Päivä 26: Tämä naurattaa aina
Päivä 27: Teema ”kaksi”
Päivä 28: Sää
Päivä 29: Uusin kuva minusta
Päivä 30: Valinnainen kuva

Aloitan päivä 3:lla, aihe siis "perheenjäsen". No, näissä kuvissa on kyllä kolmekin perheenjäsentä mutta väliäkö tuolla. Nämä kuvat voisivat olla myös ne meikäläisen "Ihanimmat ikinä" -kuvat, joita Saaripalstan Saila esitteli ja haastoi muutkin omansa näyttämään. 

 Käytän tietokonetta kuistin pöydällä, koska mokkula lakkaa toimimasta, jos siirryn johonkin toiseen huoneeseen. Vernerin lempipaikka on pöydän toisella puolella korituolissa. Tietokoneen virtapiuhan muuntaja on usein tuossa tuolilla, kun pistorasia on tuolin vieressä. Verneristä on mukava lämmitellä muuntajan vieressä. Toisinaan se saa seuraa myös Helmi-neidistä. Toisinaan siksi että Helmi ei osaa päättää kenen vieressä olisi mukavinta, joten se sukkuloi  pöydän yli puolelta toiselle. Se haluaa selvästi olla kaikkien kanssa, mutta kun ei me yhdessä läjässäkään voida kaikki olla - vai voitaisko? Helmin mielestä se olisi varmasti paras ratkaisu :)

Helmi on aikamoinen äitihahmo. Se pitää huolen siitä, ettei kenenkään tarvitse olla yksin. Iltaisin Helmi tulee yleensä ensin nukuttamaan mua. Kun kutomus tai kirja ei tunnu loppuvan eikä valo sammuvan Helmi alkaa tulla levottomaksi. Se päästää helmimäisen, kysyvän "purr" -äänteen ja hypähtää alas sängyltä ja suuntaa sohvalle Nikin luokse. Helmi se osaa liehakoida. Astelee edestakaisin Nikin edessä, puskee kuonolla, kiertää pitkän häntänsä myötäilemään Nikin selkää. Ja velipojan korvat - ne on syytä pestä useamman kerran viikossa! Jos Niki osaisi punastella, se lehahtaisi tulipunaiseksi tässä kohtaa. Helmi kehrää ja nuolee karhealla kielellä korvalehtiä ja Niki kääntää pään häveliäästi toiseen suuntaan ja näyttää hyvin vakavalta. Isoveljeä on kiva toisinaan myös vähän kiusata, kun se ei koskaan suutu mistään. Helmiä kiinnostaa varsinkin omaa elämäänsä elävä, tämän tästä läpsyvä häntä. Ja Niki katsoo aina vähän hämillään, miksi Helmi täppäilee tassuillaan heiluvaa häntää. 

3 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Haastetta peliin:) Jaahas, ei muuta kuin kamera kauniiseen käteen ;)

-AnnaW Aamuomenatarhassa blogista

Saila kirjoitti...

Aika kiva haaste, ihan kuin olisin jotakin tämän tapaista jossakin muuallakin joskus nähnyt. Ihanimmat ikinä -kuvat ovat todellakin ihanat! Voi noita Helmin ja Vernerin viirusilmäisiä ilmeitä ♥ Ihana kuulla Helmin hassuista tavoista muutenkin. Se kirrojen purr-ääni on vertaansa vailla, niin hassu pieni ääni joka voi tarkoittaa todellakin aika montaa asiaa, tilantesta riippuen.

Tiina kirjoitti...

AnnaW: Jes, oikea meininki :)

Saila: Tää haaste pyörii nytkin muutamassa blogissa, siksipä sen bongasinkin :) Verneri ei purr-ääniä päästä, hän on aika hiljainen tyyppi muutenkin, kertoo tunteistaan enemmän kehon kielellä. Jos Vernerillä on jotain sanottavaa, sieltä tulee sellanen kurkkukipuista varista muistuttava ääni. Helmi purisee. Se voi olla kysyvä tai toteava purr :)