2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kuvahaaste: päivä 15

Päivä 15: rakkaus
Äiskän pieni Helmiäinen <3 Helmin lemppari lymypaikka on muuten kirjahyllyn takana, josta voi varovasti kirjojen yli kurkkia, kun isoin velipoika riehuu olkkarin lattialla. Tai jos ovesta tulee yllättäviä vieraita, silloin on parempi siirtyä tarkkailuasemiin. 


Haluaisin muuttaa blogin ulkoasua jotenkin, olen kokeillut erilaisia taustakuvia mutta en oikein osaa päättää. Ja kun olen katsellut blankoa taustaa jo ties kuinka kauan, näyttää kaikki muu jotenkin oudolta silmään. Kaipa se on vain totuttelukysymys. Ideoita värien suhteen tai muuten?

11 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Helmi on ihana ja olemukseltaan niin tyttömäinen kuin nyt Helmi-niminen tyttökissa vain voi olla <3

Eija kirjoitti...

Valkoinen väri taustassa tuntuu mun silmään ihan hyvältä, kun omassa blogissani on aika paljon värejä. Tuntuu rauhoittavalta välillä katsella vaaleita blogeja ;)

Tiina kirjoitti...

Maria: Se on kyllä totta. Siitä on tosi pitkä aika, kun mulla on viimeksi ollut tyttökissa. Sitä on kerinnyt kokonaan unohtaa miten erilaisia ne ovat kolleihin verrattuna.

Eija: Vaaleaa sävymaailmaa haluaisin edelleen. Kokeilin muutamia taustoja, joissa on valkoisella pohjalla harmaita kuvioita, mutta en sitten oikein osannut päättää ja palasin takaisin vanhaan.

pioni kirjoitti...

Meiltä löytyy kaksin kappalein suloisia tyttökissoja, äidin mussukoita;)
Valkoinen on ihan hyvä "väri" blogin taustaksi, kaikki kuvat tulevat hyvin esiin ja teksti on helppoa lukea. Mutta onneksi pohjia on helppo vaihtaa, jos haluaa erilaisia kokeilla:)

Tiina kirjoitti...

Kissat ne vaan on niin suloisia :) Mä kokeilin kaikenlaisia taustoja eilenkin, mutta kun mulla on käytössä tällainen vanhanmallinen pohja, niin ne ei oikeen istu tähän. Tai siis mun teksti ja kuvat ei istu siihen taustaan vaan menee yli reunoista, mut en haluais mallia vaihtaa. Ehkä vielä löydän jonkin sopivan pohjan tai annan olla ja vaihtelen vaan tekstien väriä ja fonttia niinku tähänkin asti.

Eija kirjoitti...

Sä saat säädettyä reunojen ja palstan leveyksiä kohdassa "Mallin suunittelutyökalu" ja sieltä "Säädä leveyksiä". Mäkin olen säädellyt n. 100 kertaa omaan blogiini, kun olen etsinyt oikean kokoista taustaa :D

Tiina kirjoitti...

Se ei oo näköjään mahdollista tän mun mallin kanssa :/ Kun tää on semmonen vanha.

Tuija kirjoitti...

Ihana kuva!

Mulla on kanssa välillä vaihtelun halua, nyt taas pidän tuosta vaaleanpunaisesta linjasta. On kyllä ollut jo näinä vuosina vaikka minkälaista pohjaa ja onhan noita tarjolla.

Tiina kirjoitti...

Kiitos :) Mun ongelma on lähinnä tämä vanha blogimalli, josta en haluais luopua ja sitten nuo reunukset. Kun on valkoinen tausta ja valkoiset reunukset niin ne ei näy, mut sit jos laitankin jonkin toisenvärisen taustan niin niitä laatikoita on koko sivu täynnä. En tykkää.

Hortensia kirjoitti...

Aivan ihana tuo kuva! Itse tykkään tuosta valkoisesta taustasta, blogisi on aina niin raikkaan näköinen!

Tiina kirjoitti...

Kiitos :) Luulenpa, että pitäydyn tässä pohjassa, kun monet ovat sanoneet siitä pitävänsä värikkäiden blogien rinnalla ja koska en vaan kerta kaikkiaan löydä omaa silmääni miellyttävää ja blogimalliini sopivaa taustaa.