2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

lauantai 21. tammikuuta 2012

Käänne
Niin se vaan menee, että elämä yllättää. Alkuviikosta olin vielä ihan terve ja nyt makaan sängynpohjalla toipumassa leikkauksesta.
Tiistai-illalla alkanut vatsakipu voimistui yön aikana ja paljastui lopulta tulehtuneeksi umpilisäkkeeksi, joka leikattiin torstaiaamulla. Eilen laittoivat jo kotiin ja täällä sitä sitten mennään kipulääkkeiden voimin pikkuhiljaa. 


Katsellaan vaikka näitä kesäisiä kuvia sen aikaa, kun aletaan olla suht koht kuosissa taas.


Hyvää viikonloppua kaikille ja pitäkäähän itsestänne huolta!


10 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi sentään, onneksi olet saanut avun! Hyvä, että saat toipua kaikessa rauhassa tietäen, että laumasta pidetään hyvää huolta. Ihania kesäisiä kuvia, kaipuu kasvun aikaan on kova, mutta suunta on oikea; kevät!

Eija kirjoitti...

Onneksi menit ajoissa tohtorin pakeille, eikös toi umpilisäke voi olla aika vaarallinenkin, jos ehtii puhjeta. Mullakin tuli viime viikolla se vaihtoehto mieleen, kun vatsa tuli yhtäkkiä kipeeksi ja oli 1 päivän. Kipu meni kuitenkin ohi, joten oli jotain muuta vatsanpurua :) Toipumisia sinne päin !

Saila kirjoitti...

Voi jestas, onneksi se tosiaan hoidettiin ajoissa. Nyt suunta on ylöspäin, sekä kevään tulon että paranemisen kanssa! No jos ei ihan kevät tule niin ainakin valoisuus lisääntyy aimo harppauksin...
Pikaista paranemista!

Tiina kirjoitti...

Maria: Näin on :)

Eija: Joo, jos se tulehdus äityy pahaksi niin se puhkeaa lopulta vastaonteloon ja se on jo hengenvaarallista sitten. Että onneksi tää hoidettiin näin ajoissa. Ei oo paljon leikkimistä näillä asioilla :/

Saila: Totta. Ja kiitos :) Entistä ehompana kevääseen, eh... :)

Cheri kirjoitti...

Pikaista toipumista! Onneksi tulehtunut umpilisäke on melko helppo diagnosoida ja siihen saa apua. Nyt ei sitten ole enää siitä huolta : ) Kivutonta viikonloppua!

AnnaW kirjoitti...

Tsemppiä ja pikaista toipumista! Olin itsekin loppuvuodesta leikkauksen vuoksi toipilaana, mutta vointi ja kunto kohenikin kuin huomaamatta :) Toivon sinulle samaa <3

pioni kirjoitti...

Päivä kerrallaan, pikkuhiljaa vointi kohenee. Ja kohta leikkaus on enää muisto vain, ja pieni jälki alavatsalla:)
Keväänodotusta!

Tiina kirjoitti...

Cheri: Totta. Kiitos :)

AnnaW: No niinpä muuten, en enää edes muistanut, että sulla oli toimenpide, niin vauhdilla taisit parantua :) Ja kiitos!

Pioni: Tänään on jo vähän parempi päivä kuin eilen. Kevättä odotellen...

Meän Satu kirjoitti...

Voimia leikkauskippuihin ja ikävään <3

Tiina kirjoitti...

Kiitos :) Voiton puolella ollaan!