2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

torstai 29. joulukuuta 2011

LipastoLipasto on vihdoinkin maalattu! Olen tosi iloinen lopputuloksesta. Lipasto vaati neljä kerrosta maalia. Vieläkin on muutama kohta, joihin pitäisi vähän sipaista, mutta annan tältä erää olla. Lipasto odottaa myös jalkoja tuohon keskelle, kun se on ihan notkollaan. 


Pirteää torstaita!

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Siellä on huonekalujen tuunausviikot selvästi! Ihana siitä tuli, jotenkin tuo puunväri ei iske minuunkaan. Petsattu iskisi, ja sitten tuollainen maalattu. Kauniit vetimet!
Mutta se laatu, mistä mainitsit mun blogissa työkalujen kohdalla. Oi miksei nykyään osata tehdä huonekaluja sen verran paksusta aineesta, ettei se notkuisi heti kun kaappiin laittaa tavaraa! Kaappien takaseinätkin on usein sellaisia, että ne lähtevät irti, pahvia joka on vain niitattu kiinni :-(

Tiina kirjoitti...

Jooh :D Mänty vielä tummuu vanhetessaan, joten sävystä tulee aina vaan tunkkaisempi.

Ja laadusta: miksi ihmeessä tässä ei voi olla keskellä kolmatta jalkaparia?? Takaseinä on pahvia, joka on naulattu kiinni, koko hökötys on niin hutera, etten paljon ilkeä sitä siirrellä, ettei leviä käsiin. Isä onneksi lupautui tekemään jalat niin saadaan jotain kannattelemaan keskikohtaa. Ehkä se siitä sitten suoristuu...

Heidi kirjoitti...

Tosi kiva lipasto valkoisena! Mullakin olisi maalausprojektia, kun vaa viitsis alottaa. Jotenkin laiskottaa näin joulunjälkeen...

Tiina kirjoitti...

Niin on! Aika kauan tämäkin maalia odotteli :D Ei muuta ku suti heilumaan!

pioni kirjoitti...

Vau, kyllä kannatti maalata. Meilläkin on sellainen lipasto, jossa on paljon laatikoita ja olen haaveillut sen maalaamisesta. Ehkäpä joskus saan aikaiseksi...

AnnaW kirjoitti...

Tosi hyvä tuli! Meillä on melkein samanlainen lipasto, erona se, että isoja laatikoita on yhdeksän. Se ei notku keskeltä, vaan nuo ylimmät laatikot tippuvat paikoiltaan! Ei kätevää sitten ollenkaan. Minäkin maalasin lipaston vaaleanpunaiseksi, se on Pikku-neidin vaatelipastona :)

Tiina kirjoitti...

Pioni: Niin kannatti! :) Laitahan sinäkin pensselit heilumaan!

AnnaW: No ei hyvä sekään! Miksei nykyään saa enää kunnollisia, kestäviä huonekaluja tai ylipäätään mitään tavaraa. Kai täytyy tästä lähin kaikki tilalta isältä niin saa tukevaa ja kestävää kamaa :)

Jasmiina kirjoitti...

Tulinkin lukijaksesi:) Täältä saankin sitten hurjasti neuvoa puutarhurilta jos multapeukalo menee suuhun;) Kivalta muutenkin näyttää blogissasi ja rupeankin nyt lukemaan enemmän:)

Tiina kirjoitti...

Tervetuloa, Jasmiina! :) Toivottavasti viihdyt!