2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

torstai 17. marraskuuta 2011

Pipi


Tässäpä näitä veitikoita erityisesti Meän Satulle ja muille täällä piipahtaville kissafaneille.

Näihin kuviin liittyen vähän ikävä uutinen eli syy siihen, miksi Verneri tuossa niin hellästi Helmiä halailee: Helmi on näetsen vähän pipi :( Maanantaina raukka loukkasi jalkansa ulkona, siitä saakka on klinkattu kolmella jalalla. 

Toipilas kainalossa surffailen nukkekotisivustoilla ja haen Sailan talon innoittamana kaikenlaista tarpeellista omaan keskeneräiseen talooni. Tästä lisää tuonnempana, kunhan saan päätettyä mitä kaikkea oikein tarvitsenkaan ;)

Torstain jatkoja!

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi pikkuista! Pikaista paranemista. Toisaalta nuo pipit, jotka voi nähdä, on helpottavampia kuin sellaiset, joissa näkee että eläin on kipeä tai sattuu mutta ei tiedä yhtään mikä sitä vaivaa :-( Ei ole kivaa missään tapauksessa kuitenkaan, ja varsinkin toivon, ettei pipi ole vakava.
Odotan nukkekotipäivtystäsi kovasti! Ei paineita... ;-)

Meän Satu kirjoitti...

<3 Pikkumuluset siellä kainalokkain <3 Ihanat! <3
Voi pikkumulusta ko pipi siellä <3 *tilityt* Ihana miten hoitaa toista :) Ollaan kaveleita :) Mie hoijan sinua :) Tässä on lämmin tule kainaloon :) Ihanat kuvat! :)

Meillä kans ikkunen (neiti) satutti käpälänsä muutama viikko sitte ko pötkylä (herra) jahtas ikkusta ja ikkunen sitte kopsautti jalan ko hyppäs keittiön pöyvälle :/ vaikka niillä portaita ja kaikenlaisia jakkaroita ja tuoleja (niin että ne soppii kuitekki äiskän sisustukseen!) pitkin taloa että pääsevät paremmin korkialle kiipiämään (apuvälineitä! :D) ko ikkää jo on (ne on oikaisti enemmänki meän pötkyläklömsille muttei saa sanoa ääneen, ikkunen on meleko ketterä vielä mutta vahinkojahan sattuu) niin tietekki se pittää hypätä muualta pöyvälle ja sitte tuliki pipi jalakaan, onneksi oli just sille päivälle hammaskivenpoisto niin ikkunen sai sitte 5pv kipulääkekuurin (oli kivulias) ja ei ollu onneksi muutako kopsahus vaan, ei siis murtumia eikä muuta <3 8 päivää nilikutti ja nyt mennee niinku ennenki :)

Nuo teän pikkusekki on kyllä niin ihania lutusia! <3 Miten voi olla nuin tulotia ja nuin viekukkain makkoilevat, ihanat muluset! :)

Meillä ei egot sovi ennää ko silloin tällöin sammaan sänkyyn, tai sammaan sänkyyn soppii muttei nuin viekukkain :) Nuorempina kyllä köllivät vierekkäin mutteivät ennää oo pitkiin aikoihin :) Kaippa se kolottaa sitte jo hieman ettei huvita toisen vieressä pötkötellä :) Meän kainalossa ja vieressä kyllä köllöttelevät :) Ja lämmössä pötköttelevät, niille täytyy työpöyvän lamppu panna palamaan ko tykkäävät makkoilla "auringossa" tai ikkunen (neiti) enemmänki ylösalasin siinä lampun alla ja sitte äiskä hommasi keinutuoliin uuen taljan ja siittä tuli sitte vielä enemmän meän pötkylän lempipaikka (ah, lämmin ja pehmeä) :) Voi ei, mie voisin vaikka kuinka paljon pölöttää meän kissoista mutta emmie kehtaa tämän enempää :)

Pikkupotilaalle silityksiä ja helliä rapsutuksia ja muillekki mulusille silityksiä <3 Tahtoo ottaa nuo kuvan muluset sylliin ja paijata ja lutistaa niitä! :D

Joo, oommie pöhkö kissojen kans :P

J kirjoitti...

Voi Heemi! <3 Veeneli pitää siskosta hyvää huolta :) sössötettiin täällä äidin kanssa näille kuville :p

Maria kirjoitti...

Ihanat kainaloiset; lämpö ja ystävyys huokuvat tänne asti! Pipijalalle pikaista paranemista.

Tiina kirjoitti...

Saila: Niinpä. En oikeen tiedä mikä tossa jalassa on, kun päällepäin ei ainakaan näy mitään ja se antaa pidellä ja painella sitä. En oo löytänyt mitään kohtaa mitä aristais, mikään ei oo turvonnu ainakaan sikäli kun tuon karvan alta mitään näkyy.

Laitan varmaan jotain nukkekotikuvia tänne lähiaikoina, tosin sä oot ne jo nähnytkin, uusia juttuja tulee vasta joulukuun puolella, kun pääsen veronpalautuksilla hulluttelemaan (siinä voikin mopo vähän keulasta).... ;)

Meän Satu: karvalapsista vois puhua ikuisuuden ja lässyttää suu vaahdossa :P Vernerikin tykkäs, kun mulla oli keinutuoli ja siinä lampaantalja. Tässä kämpässä ei oo keinutuolia ja talja on lattialla, mut se ei nyt enää kelpaakaan. Verneri on näistä mun lapsosista kaikkein vaatimattomin, tykkää makoilla ihan kovalla lattiallakin. Niki on kaikkein mukavuudenhaluisin ja Helmi jostain siltä väliltä. Yleensä Helmin mielestä paras paikka on kaverin kainalo, oli se sitten sohvalla, sängyssä tai lattialla.

Tiina kirjoitti...

J: Nää kuvat on aiheuttaneet sössötysreaktioita muillekin :P Veeneli hoitaa Heemin <3

Maria: Ne on kyllä semmosia veikkosia :) Toivotaan, että jalka pian tervehtyisi.

Meän Satu kirjoitti...

Kavelin kainalo onki palas paikka pipijalalle :) *sössöttää*

Tiina kirjoitti...

:DDD

Sirkka kirjoitti...

Oi näitä veitikoitasi siis jälleen suloisia kuvia, kyllä vaan meillä ihmisillä ois paljon opittavaa...D
Parane pian hyvä Helmi!

Tiina kirjoitti...

Totta puhut :) Helmi alkaa olla jo vähän parempi, varaa hiukan painoa kipeälle jalalle.

Cheri kirjoitti...

pikaista paranemista Helmille! Kiva kun kavereita, jotka pitävät huolta.

Tiina kirjoitti...

Helmi alkaa pikkuhiljaa toipua, Vernerin avustuksella toki ;)