2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

torstai 13. lokakuuta 2011

Kyllästymistä


Mulla on varmaan jonkinlainen blogiähky meneillään. Tai en tiedä, voiko sitä ihan sellaiseksikaan sanoa, mutta ehkä pientä kyllästymistä on havaittavissa. Kesän vaihduttua syksyksi ja kasvien lakaistuttua on vähän haastavaa pitää puutarhablogia. Talvikautena pitää siis jutustella jostakin muusta, kuten vaikkapa sisustamisesta ja käsitöistä. Sisustusrintamalla on tosin aika hiljaista, joka päivälle eikä joka viikollekaan riitä bloggailtavaa. 


Sisustusblogitkin kyllästyttävät. En erota blogeja toisistaan, kaikki ovat kuin kopioita toisistaan; kaikissa esitellään valkoisia koteja, tähtikuviota, englannin- tai ranskankielisiä seinätarroja ja Greengaten kuppeja. Okei, on mullakin valkoisia huonekaluja, pari GG:n kupposta ja muutama tähtikuosinen tyyny ja huomaan sortuvani apinointiin tietyissä asioissa. Tarkoitankin lähinnä sitä, että oikeasti omanlaisiaan, massasta erottuvia blogeja on äärimmäisen hankala löytää. 

Olen huomannut (ja tästä oli juttua työkaverinkin kanssa), että toisten blogeja selaillessa herää kauhea ostoshimo, "haluan tollasen", "vähän hieno, toi on pakko saada". Ja että näihin tavaroihin kyllästyy lopulta kovin nopeasti. Käykö teille ikinä näin?

Haluaisin löytää (mulle) uusia blogeja, joissa olisi sitä jotain. 
Jos sulla on blogi tai seuraat jotain kiinnostavaa blogia, jota ei blogini listalta vielä löydy, olisin kovin iloinen, jos vinkkaisit siitä mulle! :)

12 kommenttia:

J kirjoitti...

Hyvin sanottu! Oon samaa mieltä.

AnnaW kirjoitti...

Kyllästymiset kuuluvat jokaiseen harrastukseen, itse ainakin kirjoitan harrastuksena. Kyllästymisen iskiessä paussi ja irrottautuminen blogin kirjoittamisesta helpottaa. Sitten taas löytyy jaettavaa muillekin.

Mitä tulee kivoihin blogeihin (joihin tietysti omani kuuluu;)), niin itse tykkään niistä, jotka ovat kirjoittajansa näköisiä ja sisältävät selkeästi aitoja asioita. Oman kirjoittamiseni lähtökohtana on asioiden tallentaminen itselle ja tuttaville...jos joku muukin haluaa mun juttuja lukea, niin se on ihan huippua:) Joten älä ota stressiä Tiina, anna ajatuksen virrata ja elämän viedä, eikö sulla nyt ole siihen mahdollisuus...nauti ja sitten kirjoita, jos siltä tuntuu:)

Tulipa sekava kommentti, mutta ehkä saat ajatuksesta kiinni<3

Tiina kirjoitti...

J: :) Jeh.

AnnaW: Vastahan mä olin viikon poissa blogin ääreltä ja silti tämä :P Ehkä mulla on nykyisellään liikaa aikaa roikkua netissä. Eikä tuo kommenttisi ollut laisinkaan sekava :)

Maria kirjoitti...

Meitsin kohdalla voidaan puhua jo pahemman luokan blogiummetuksesta; ei tuu, ei irtoa eikä oikein jaksa kiinnostaakaan. Välillä käyn lukemassa omat suosikkini (joihin Tina's kuuluu, tottakai), mutta siihenpä tuo jää. Oikeasti voisin jakaa jotain syväälisempiäkin juttuja, mutta siihen ei musta ole täällä virtuaalimaailmassa varsinkaan, kun tiedän monen puolitutun vierailevan blogissani silkasta uteliaisuudesta. Pidän siis syvällisemmät mölyt mahassa ja annan olla. Ihania tuttavuuksia olen kuitenkin bloggaamalla löytänyt. Nyt on elämässä uusia tuulia, jotka vievät ajatuksia ja voimavaroja. Keskityn työpaikan vaihtoon ja uuteen toimenkuvaan ja opiskelukin saattaa tulla lähitulevaisuudessa ajankohtaiseksi. Ehkä palaan blogiini toivottamaan hyvää joulua tai sitten jo parin viikon kuluttua ;) Lauantaina lähdemme kuitenkin katkaisemaan syksyn samaisen saaren lämpöön, josta juuri palasit.

Jaana kirjoitti...

kuulosti aikas tutulle..sitä on aina välillä liikkeellä :)
tuu meille kylään..värejä ei ainakaan puutu..toisille taitaa kyllä olla liiaksikin :))
t. jaana
amandantuvantunnelmia

Tiina kirjoitti...

Maria: olenkin vähän jo kaipaillut sua :) Mutta ummetus on sinällään jo aika paha juttu. Oletko kokeillut luumuja? ;) Toivottavasti lennonjohtajat ovat siihen mennessä lopettaneet lakkoilunsa ja matkanne sujuu aikataulussa. Oikein ihanaa ja lämpöistä lomaa teille! :)

Jaana: Minähän tulen! :)

J kirjoitti...

Pitää vielä sanoa, vaikka tietysti sun blogi on mulle ykkönen, että tykkään siitä et sun blogi on aito ja erilainen kun muut sisustusblogit. Miks kaikki kirjottaa aina samasta? Noista valkosista kodeista ja greengatesta, kaikki on ihan oikeesti toistensa kopioita, ja sit niil on joku monta sataa lukijaa. Valtavirta ja niin edelleen.

Tiina kirjoitti...

Niin... Mikä sitten ihmisiä viehättää. Makuja on monia. Mut mä pysyn tällä mun omalla linjalla kuiteski vaikkei postattavaa niin kauheesti aina olekaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se tosiaan niin, että talvella ei puutarha näillä korkeuksilla kukoista. Itse olen miettinyt samaa, että mitäköhän sitä sitten kirjoittaa? Kun tyttäreni minut puoliväkisin tähän sai kevättalvella ryhtymään, hän sivuja tehdessään pani nimeksi "kekseliäästi" riitanpuutarhan. Enpä taida enää vaihtaa, menköön nyt sitten näin...ja tämä kirjoitteluhan olikin loppujen lopuksi oikein mukavaa!

Tiina kirjoitti...

Onhan mulla ennenkin ollut talvisin sisustus- ja käsityöaiheisia juttuja, mutta välillä vaan tuntuu, ettei ole mitään asiaa. Että vähän niinkun väkisin vääntää juttua. Ehkä kohta saan inspiraation johonkin huikeaan hommaan :) Kivaa syksyä!

Saila kirjoitti...

Olipa hyvä pohdinta. Ekaks haluan sanoa, että eihän blogia ole mikään pakko päivittää edes joka viikko! Päivität sitten kun on jotain kirjoitettavaa.
Hyvä huomio kans tuo tavaran määrä. Olemme varmaan telepaatteja, kun minäkin olen viime aikoina miettinyt sitä, miten paljon blogeissa esitellään "mitä ihanaa olen taas ostanut". Aikamoista kuluttamiseen sysäävää! Vaikka sitä tavaraa ei oikeasti tarvitsisi. Tavaraähky on maassamme jo kova, ja itsekin sitä nettikaupallani pahennan, hehe!

Tiina kirjoitti...

Ei kai pakko olekaan, mutta jos haluaisi päivittää eikä ole oikein aiheita/kuvia :P Tavaroita alkaa himoita, koska joku on ottanut blogiinsa hienoja, myyviä ja houkuttelevia kuvia. Sitten sitä alkaa tehdä mieli yhtä ja toista härpäkettä. Oivoi...