2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Valkoista

 Olohuoneeseen on ilmestynyt valkoista väriä. Olen saanut maalattua toisen kirjahyllyistä samalla Helmi -kalustemaalilla kuin eteisen ristikkohyllyn. Toinen kirjahylly odottaa vielä vuoroaan, kuten kuvan oikeasta reunasta näkyy. 
 Tämän sohvapöydän taas kaivoin vanhempieni luota vanhasta pihasaunasta. Pöytä ei ole kovin vanha, ehkä jostain 90-luvun alusta, kun vanhempani ostivat kamariin uudet valkoiset kalusteet.
 Tämä pöytä oli mulla ekassa omassa kodissa Kokemäellä, jossa kävin puutarhakoulua. Sieltä muutettuani pöytä päätyi takaisin vanhempieni luo säilytykseen. Nyt se on taas mulla. Pieniä naarmuja ja kolhuja on tullut matkan varrella ja nyt mietinnässä onkin maalaus. Mutta millä värillä?? Pidänkö valkoisen nyt, kun kirjahyllytkin ovat kokeneet muutoksen vai heittäydynkö rajuksi ja vedän mustalla... Vaiko sittenkin jotain ihan muuta?
Kun olin maalannut ekan kerroksen maalia hyllyyn, iski pieni katumus. Tuleeko tästä nyt hieno vai olisko pitänyt antaa olla? Toisen maalikerroksen jälkeen olin jo paljon tyytyväisempi päätökseeni maalata hyllyt :) Kirjatkin tulevat paljon paremmin esille ja kokonaisuus on raikkaampi.

Ensi viikko se onkin sitten vihoviimeinen työviikko. Ja perjantaina töiden jälkeen on tiedossa kuumeista matkalaukun pakkaamista, lauantaina nimittäin ajetaan Helsinkiin ja sunnuntaiaamulla lähtee kone Kreikkaan!!! 

10 kommenttia:

Joha kirjoitti...

Ei kai sitä pakkausta nyt perjantaihin jätetä ;)

Onpas kivan näköstä :) Tykkään noista kirjahyllyistä valkoisena.

Maria kirjoitti...

Raikkaalta näyttää, kannatti maalata! Mekin pakataan muutaman viikon päästä, Kreeta kutsuu...

Tiina kirjoitti...

Joha: No perjantaihin nimenomaan! :D Mäkin tykkään <3

Maria: Kiva, kiitos :) Tarkemmin ottaen Kreetalle mekin ollaan menossa, vitsit jos oltaskin oltu samaan aikaan siellä :)

AnnaW kirjoitti...

Hylly on loistava valkoisena! Mutta mikä tuo täydellinen lattiavalaisin on? Se on UPEA!!!!! Ja mitä sohvapöytään tulee...itse jättaisin sen valkoiseksi:)

Tiina kirjoitti...

Kiitos :) Niin mustakin. Lattiavalaisimen olen tilannut Jotexista. Taidan kallistua valkoiseen myös pöydän suhteen ;)

Cheri kirjoitti...

Kaunista ja tunnelmallista!

Tiina kirjoitti...

Kiitos, Cheri :) Tuollainen lämmittää aina mieltä :)

Heidi kirjoitti...

Kivannäköistä siellä! Valkoinen raikastaa aina tilaa kuin tilaa.

Sirkka kirjoitti...

Kokonaisuus on tosi lämpöisen näköistä ja voin vain kuvitella niin myös oloista. Kaunis kynttilä sävyineen ja korissa olevasta lämpö huokuu valoineen. Hylly on hyvä valkoisena onhan siinä upea määrä sävyisiä kirjoja.
Pöytä myös raikastaa ja sopii hyvin lampun ja hyllyn sävyihin, jos haluat ja siltä tuntuu ja mieltä askarluttaa, niin värjää esim. vanha kulahtanut lakana mustaksi ja pidät sitä siinä pöydän ympärille kiedottuna jonkin aikaa...kuinka viihtyisit.
Kaunis lämpöinen koti sinulla ja rakkaallasi.

Oikein hyvää ja turvallista Kreikan matkaa nauti ja iloitse olet sen ansainnut!

Tiina kirjoitti...

Kiitos :) Luulen pitäytyväni tällä kertaa valkoisessa pöydässä, muutamien muidenkin lukijoiden niin jo sanottua, se on kuitenkin helppo yhdistää muihin huonekaluihini. Ja kiitos, takuulla nautitaan, onhan tästä haaveiltu jo ties montako vuotta!