2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

lauantai 21. toukokuuta 2011

Saunanverannan kasvojenkohotusVanhan pihasaunan veranta sai uuden ilmeen. Se on ollut lähinnä varasto, kaikenlaista auton vanteista jouluvaloihin ja varjostuspeitteisiin... Kaikki lähti tuosta riipputuolista, joka siis paljastui sieltä Ellos -paketista. Halusin sen sateilta suojaan. Meillä ei myöskään ole pihalla mitään, missä voisi oleskella, jos sataa. Kaikki kalusteet ovat taivasalla. Toisekseen tässä on ihanan lämmintä istuskella, kun aurinko porottaa iltapäivällä ja illalla. Muhkeaan täkkiin voi kääriytyä sadepäivänä lukemaan kirjaa tai kirjoittamaan havaintoja puutarhapäiväkirjaan......

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihana paikka, ja kun vielä sanot, että siihen paistaa loppupäivästä, niin voihan vau! Oli varmasti loistoidea kaikkien mielestä. Sateella on niin ihanaa, jos voi olla ulkona kastumatta. Minä usein tunnelmoin kuistillani, joka on siis avokuisti. Peltikatto rätisee mutta minä kiikun keinutuolissa, usein Ransu seurana.
Kauniit on kalusteetkin, herkun värinen pikku tuoli ja riipputuoli! Eilenkin pötköttelin jonkin aikaa riippumatossani ja mietin että tämä on täy-del-lis-tä. Kunnes stressi iski taas (kesäkuun lehti ja mä oon tehnyt kaikkea muuta ;-))

Hortensia kirjoitti...

Yksinkertaisesti ihana!! Romanttinen saunanedus <3

Lisa kirjoitti...

Onpas ihania kuvia! Tosi kiva tunnelma, varmasti ihana olinpaikka kesällä! :)

Tiina kirjoitti...

Saila: Yleensä isä vastustaa periaatteesta kaikkia uusia ideoita, mut kumma kyllä se ei ensinnäkään a) kritisoinut tilaamani tuolia (yleensä se löytää aina jotain puutteita/moitittavaa) ja b) se tuli ensimmäisestä kehotuksesta kiinnittämään tuolia verannalle. Tuossa voi sitten ilta-auringon lämmössä puutarhahommien jälkeen hetken istuskella ja kuunnella kevään ääniä. Voisin kuvitella, että myös kuistillasi on kohtuu nautinnollista kiikutella :)

Hortensia: Kiitos, oon ihan in lööv itekki :)

Lisa: Kiitos kiitos :) Siinä on ainakin ihanan lämmintä ja tuuletonta istuskella.

Annu kirjoitti...

Ihanan näköistä ja kauniin väristä! Haaveilen myös tuollaisesta riipputuolista... Näyttää ihanalta paikalta rentoutua! :)

J kirjoitti...

Ah ihania kuvia♥ valitettavasti näytän taas isältä :D

Maria kirjoitti...

Kuisti itsessään on jo suloinen ja olet luonut ihanan kesätunnelman. Kyllä tuossa viihtyy varmaan isäkin ;)

Tiina kirjoitti...

Annu: kiitos :) Tossa on kyllä aika ihana istuskella, vaikken vielä olekaan päässyt siinä kunnolla oleskelemaan.

J: kiitos :) Eikös se ole aika luonnollista olla vanhempansa näköinen? ;)

Maria: luulisin, että sekin siinä viihtyy :D

pioni kirjoitti...

Ihana paikka nautiskella puutarhassa, niin sateella kuin paisteellakin:)

Tiina kirjoitti...

Niin on :) Odotan jo sadetta, että voin tunnelmoida :)