2011 (1) alppiruusut (13) anturamuotti (1) arvonta (3) astiat (1) asuntomessut (5) atsaleat (1) bloggaritapaaminen (5) DIY (3) ekokampaaja (1) eläimet (106) ensilumi (1) entisöinti (1) esikot (6) eteinen (1) Greengate (8) haaste (8) haaveet ja unelmat (8) hankinnat (1) hevoset (2) hyötykasvit (25) joulu (38) juhlat (19) kasvihuone (15) kasvit (170) kauneus (1) keittiö (14) kesä (109) kesäkukat (3) kevät (112) kompostointi (1) korut (4) koti (16) koulu (1) kuisti (8) kukat (3) kuukauden kuva (8) kuulumisia (157) kuvahaaste (13) kylvöt (17) kärhöt (7) käsityöt (40) lehtijuttu (1) leikkokukat ja sidonta (10) leivonta (3) lifestyle (374) lisääminen (1) luonto (29) makuuhuone (3) matkailu (2) matkustelu (3) merellä (2) meri (1) muoti (1) Nordiska Trädgårdar (13) nukketalo (2) oleskelu (2) olohuone (22) omena (1) ompelu (2) pelargonit (29) perennat (2) pihasauna (1) pionit (22) pistokkaat (1) pohjien teko (1) projektit (3) puutarha (246) puutarhakirjat (10) puutarhamatkakohteet (4) puutarhamessut (19) puutarhuri (1) puuutarha (1) ratsastus (3) remontointi (1) reseptit (1) rosario (4) ruoka (13) ruokailuhuone (7) ruusut (18) sadonkorjuu (2) siemenet (1) sienet (1) sipulikukat (35) sisustus (77) sisustuskutsut (1) syksy (35) syreenit (3) Taimimoisio (1) taloprojekti (8) talvi (17) terassi (2) terveys (1) toivepostaus (1) tunnustus (10) työ (2) täytekakku (1) unelmieni mummonmökki (1) urheilu (4) valokuvaus (1) vanhat rakennukset (1) varttaminen (3) vesiaihe (1) videopostaus (3) viljelylaatikko (3) yrittäjyys (2)

perjantai 13. toukokuuta 2011

Kasvimaalta

 Julkaisin tämän postauksen jo eilen, mutta näemmä bloggeri on siivonnut sen jonnekin hukkapiiloon, joten otetaanpa uusintakierros :) Raahasin töistä autollisen rikki menneitä kuorikatesäkkejä ja vihdoin sain alulle tuota marjapensaiden alla olevan maisemointikankaan piilotusta. Säkit tyhjenivät nopeasti, onneksi meillä on puuplassilla kaikenmoista kuorenpalaa, kärrään sieltä huomenna lisää. Oon niin onnellinen, kun on kerrankin koko viikonloppu ihan vapaa! Se tässä kaupanalassa on niin syvältä, kun vapaita on miten sattuu ja harvemmin on kahta vapaapäivää peräkkäin. Päivän vapaalla ei oikein tee mitään - tai totta hitossa tekee - mutta siinä ei vielä kauheesti kerkee palautumaan, kun jo taas pitää mennä.


 Yks päivä soitin isälle kesken työpäivän, että voitaisko tehdä se toinen laatikko sitten, kun pääsen kotiin. Isä lupasi. Kun tulin hakemaan koiraa hoidosta, laatikko nökötti autotallin edessä valmiina. Ihana isä <3 Nyt on sitten melkein kaikki saatu kylvettyä, punajuuret, pillisipuli ja herneet jäivät vielä odottelemaan. Perunatkin pitäisi johonkin saada kunhan nyt ensin itäisivät. Osa 'Timoista' päätyy parvekelaatikoihin kasvihuoneeseen. Kuskasin muuten taimeni täältä omalta ikkunaltani kasvihuoneeseen, mahtavat raukat olla ihmeissään. Täytyy huomenna kiiruhtaa katsomaan, mitä niille kuuluu.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi isä <3 Mahtava juttu!
Ai jahaa, saatte entistä varhaisempaa Timoa sitten kasvihuoneesta? Aika ovelaa!
Hienoa että sait katetta töistä, on siinä puolensa ja puolensa. Yksittäiset päivät eivät ole omiaan tekemään kotona mitään rojekteja. Toisaalta olen aina miettinyt, että keskellä viikkoa olevista vapaista on enemmän hyötyä. Mutta ei siinä tosiaan palaudu kun seuraavana päivänä taas virkapuku päälle. Koetahan jaksella!

Tiina kirjoitti...

Juu, ajattelin, että kasvihuoneesta sais pottua jo vähän aikasemmin :) Tykkään kovasti työstäni, mutta se on kovin uuvuttavaa varsinkin näin toukokuulla, kun porukkaa lappaa hirveitä määriä ja kaikki nykii hihasta ja kyselee ja tarttee apua millon missäkin. Mutta eiköhän tää tästä, heinäkuussa onkin sitten niin kuollutta, että voi ottaa näitä venahtaneita päiviä takas ja lähteä aiemmin duunista, hakea vähän viereisen marketin pihasta mansikoita työkamuille jne :)

Nikke kirjoitti...

Mahtavalta näyttää, teillä tulee olemaan paljon herkkuja sitten loppukesästä! :)

Tiina kirjoitti...

Toivon mukaan näin on :)